Eğlence

Chernobylite yeni nesil oyun konsollarına geliyor

Chernobylite

Farm 51’in bilim kurgu, korku ve RPG formatını bir araya getiren oyunu Chernobylite, sonunda yeni nesil konsollara geliyor. 2022’den itibaren Playstation 5 ve Xbox Series X/S’te oyunu oynamak mümkün olacak.

Chernobylite’ta oyuncular Çernobil’de nükleer santralin patlama bölgesine götürülüyor. Oyuncular, eski bir santral çalışanı olan Igor’u kontrol ediyor. Igor, nişanlısına ne olduğunu öğrenmek için Pripyat’a geri dönüyor.

Chernobylite’ta oyuncuların oyun tarzı önem taşıyor. Terk edilmiş patlama bölgesine izinsiz giren Igor’un hayatta kalmak için kendi silahlarını yapması ve çeşitli aletleri kullanması gerekiyor. Burada düşman askeri kuvvetler, başka insanlar ve doğa üstü tehditler de Priyapat’ta oyuncuları bekliyor.

Daha önce Chernobylite’ı satın alanlar yeni nesil konsol ve genişletilmiş PC versiyonlarına ücret ödemeden erişebilecek. Yeni nesil konsol versiyonu 21 Nisan 2022 itibarıyla dağıtıma çıkacak.

Chernobylite için yeni nesil konsol versiyonuyla birlikte Blue Flames isimli bir içerik paketi de sunulacak. Oyunun yeni versiyonlarıyla grafikler ve arayüz iyileştirilecek. Buna ek olarak, oyunun görselleri de daha dinamik hâle getirilecek.

İLGİLİ HABERLER