EğlenceManşetler

Cem Yılmaz’ın son gösterisi Diamond Elite Platinum Plus Netflix’te gösterimde

cem yılmaz diamond elite platinum plus netflix

Ünlü komedyen Cem Yılmaz en son stand-up gösterisi olan Diamond Elite Platinum Plus ile beklendiği üzere 31 Aralık tarihinde, yani bugün Netflix platformuna geldi.

Diamond Elite Platinum Plus, sahneye çıktığı dönemde büyük ilgi gördü ve biletleri yok sattı. Pandemi, bu yoğun ilginin zorunlu olarak kesintiye uğramasına neden olsa da, aşıyla birlikte sanat dünyasında başlayan normalleşme, gösteriye olan ilginin kaldığı yerden devam etmesini sağladı. 3-5 Ocak tarihleri arasında, İstanbul Zorlu PSM’deki Turkcell Sahnesi’nde yapılacak beş gösteriyle birlikte Cem Yılmaz, bu işini artık sonlandıracak. Ancak bunun öncesinde Netflix aboneleri, oyunu izleme imkanını elde ediyor.

2022 yılı Cem Yılmaz ile Netflix arasındaki iş birliğinin daha da güçleneceği bir yıl olacak. Yıl içinde Yılmaz’ın orijinal Netflix dizisi Erşan Kuneri yayına girecek. Bu dizide komedyene Uraz Kaygılaroğlu, Nilperi Şahinkaya, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz, Ezgi Mola ve Merve Dizdar eşlik ediyor. Erşan Kuneri karakteri, daha önce G.O.R.A. ve Arif v 216 filmlerinde de görülmüş, büyük ilgi görmüştü. Şimdi Yılmaz, bu karakterin maceralarını bir dizi hâlinde sunacak.

Cem Yılmaz Diamond Elite Plus Platinum için özel Netflix tanıtımı

Bu arada Cem Yılmaz, gösterisi için hafta içinde özel bir Netflix kısa filmiyle servisin sosyal medya hesaplarında rol gösterdi. Kısa tanıtım filminde Yılmaz yanlışlıkla, popüler Netflix yapımlarından olan The Witcher setine düşüyordu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER