Teknoloji

Casper’dan tablet arayanlar için yeni seçenek; VIA S38 Plus

casper via s38 plus

Casper, VIA S38 Plus ile tablet portföyüne yeni bir seçenek daha ekliyor. Mayıs ayının son günlerinin satışa sunulacak olan VIA S38 Plus’ın hedef kitlesinde gençler, öğrenciler ve çalışanlar bulunuyor.

9 mm. kalınlığındaki VIA S38 Plus, tartıda 315 gram çekiyor. Yeni tabletinin ergonomik tasarımına dikkat çeken Casper, bunun rahat bir kullanım sağladığını belirtiyor. 8 inç büyüklüğündeki IPS ekran ise HD çözünürlüğe sahip. Bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 400 nit.

Casper VIA S38 Plus’ın kalbinde MediaTek’in 1.3 GHz dört çekirdekli MT8163 işlemcisi bulunuyor. Bu işlemciye 3 GB LPDDR3 RAM eşlik ediyor. Tabletin 32 GB dahili depolama alanının üstüne ise microSD kart desteğiyle bir 32 GB daha eklenebiliyor. VIA S38 Plus ihtiyaç duyduğu enerjiyi 4300 mAh kapasiteli pilinden alıyor.

casper via s38 plusVIA S38 Plus’ın arkasında 5 megapiksel çözünürlüklü bir kamera bulunuyor. Tabletin önünde ise 2 megapiksel bir kamera mevcut. Bluetooth 4.1 desteğine sahip olan VIA S38 Plus, kutusundan Android 9 Pie işletim sistemiyle çıkacak.

Casper VIA S38 Plus, mayıs ayının son haftası itibarıyla Casper’ın internet sitesinde ve diğer çevrimiçi teknoloji mağazalarında satışa sunulacak. Tabletin fiyatı konusunda şimdilik bilgi verilmiş değil.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER