Teknoloji

Casper, Teknosa ve Intel’den mağazada bilgisayar konfigüre etme imkanı

casper teknosa intel

Casper, Teknosa ile gerçekleştirdiği iş birliği dahilinde kullanıcılara ihtiyaçlarına uygun Intel işlemcili Casper notebook ve masaüstü bilgisayarlarını, teknoloji uzmanlarının desteği ile Teknosa mağazalarında konfigüre etme imkanı sunuyor.

Şirketin belirttiğine göre kullanıcılar, teknolojik ihtiyaçlara ve dijital çözümlere ulaşmak için online araştırmayı sıklıkla gerçekleştiriyor. Ancak kullanıcılar, online platformlarda avantajlı fiyatlara ulaşsalar da çoğu zaman online yerine offline alışverişi daha güvenilir buluyor. Özellikle bilgisayar alışverişlerinde tüketicilerin en çok kalite ve güvence arayışında oldukları görülüyorken, ihtiyaçlarına uygun yaratabilecekleri bilgisayarlara ulaşmaları ise pek mümkün olmuyor. Kullanıcıların akıllarındaki bu önemli soru işaretlerini gidermek için adım atan Casper, Intel işlemcili özelleştirilebilen bilgisayarlarını Teknosa güvencesi ile tüketicilere ulaştırmayı hedefledikleri projesini hayata geçirdi.

Casper, Teknosa mağazalarındaki teknoloji danışmanlarının yardımıyla kullanıcılara ihtiyaç duydukları ürünü, kendilerine özel konfigüre edip kişisel bilgisayar siparişi vermelerini sağlıyor. Üretim tesislerindeki en uygun bileşenlerle oluşturdukları konfigüre bilgisayarlarla toplama bilgisayarlarda meydana gelebilecek olası parça uyumsuzluğunun önüne geçen Casper, Teknosa güvencesiyle kullanıcılara kişisel bilgisayarlarını istedikleri adrese 3 iş günü içerisinde de ulaştırıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER