Eğlence

Call of Duty: Warzone Mobile 2023’te oyuncularla buluşacak

call of duty: warzone mobile

Call of Duty: Warzone Mobile 2023’te iOS ve Android oyuncularına büyük savaş deneyimi yaşatacak. Warzone Mobile’da oyuncuları ana oyundan aşina oldukları silahların, konumların ve mücadelenin bulunduğu 120 oyunculu maçlar bekliyor.

Warzone Mobile, Modern Warfare II ve Warzone 2.0 ile Savaş Bileti, sosyal özellikler ve çapraz ilerleme deneyimini paylaşacak. Modern Warfare II ve Warzone 2.0, 2022 bitmeden yayınlanacak. Warzone Mobile’ı oynamak ücretsiz olacak.

Activision Warzone Mobile’daki mikro satın alma işlemleri konusunda bilgi vermese de, oyunda bu unsurların bulunmasına kesin gözüyle bakılıyor. 2019 çıkışlı Call of Duty: Mobile’da ilk günden bu yana oyun içi satın alma unsurları mevcut ve bu unsurlar sayesinde şirketin kasasına şimdiye kadar 1.5 milyar dolardan fazla para girmiş durumda. Call of Duty: Mobile’ın toplam indirme sayısı ise 650 milyonu geçti.

Call of Duty: Mobile bir test ise, Warzone Mobile’ın Activision’ın nihai ürünü olduğu söylenebilir. Warzone Mobile, Call of Duty serisinin geneline yönelik birleştirme şemasının bir parçası niteliğinde.

Call of Duty: Warzone Mobile ile oyunculara mobile özel çalma listeleri, etkinlikler ve içerikler sunulacak. Activision mobil cihazlarda oyun için daha fazla özelleştirmenin de sözünü veriyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER