Eğlence

Yeni Call of Duty: Mobile sezonunda zombiler yeniden yükseliyor

call of duty: mobile

İlk kez hem Klasik Zombi hem de Yaşayan Ölülerin Kuşatması, 4 Ekim’den itibaren indirilebilir olan Call of Duty: Mobile 9.Sezon: Mezarlık Devriyesi’ne geliyor. Korkutucu içeriklerle dolu oldukça ürkütücü olan bu sezonda Call of Duty: Mobile oyuncuları, Cadılar Bayramı temalı Perili Hacienda haritasında yeni Devriye Modunu oynayabilecekler.

Yeni sezon oyunculara, Büyücü Hekim – Ölümcül Tedavi, Demir – Gizli Korku, Portnova – Espri Anlayışı veya Misty – Keyfi Yerinde gibi operatörlerin yanı sıra Hafif Makineli CX-9, Üst Seviye Roket Fırlatıcı Avantajı, Silah Şablonları, Profil Kartları, Tılsımlar, Call of Duty Puanları gibi yeni ücretsiz ve premium içeriklerle sezon boyunca eklenecek farklı sürprizlerin dâhil olduğu 50 kademeli birbirinden ürkütücü Savaş Bileti ödüllerini kazanma fırsatı veriyor.

Mezarlık Devriyesi sezonunda oyuncuları bekleyen yenilikler şu şekilde:

  • Yeni Mod: Devriye – İlk olarak Call of Duty: Vanguard’da yer alan Çok Oyunculu Devriye Modu, ele geçirme noktasının haritada sürekli hareket ettiği bir Zorlu Nokta çeşididir. Oyuncuların takımlarına büyük puanlar kazandırması için ona ayak uydurmaları ve onunla birlikte hareket etmeleri gerekecek.
     
  • İki Zombi Modu – İki farklı Zombi Modu yepyeni güncellemelerle Call of Duty: Mobile’da ilk kez 9. Sezon’da görünecek. Yeni eklenen Roket sınıfıyla Shi No Numa haritasındaki klasik raund bazlı Zombi Modu ile sürekli hareket eden Yaşayan Ölülerin Kuşatması, yeni Kamuflaj Ödülü ile Isolated haritasına geri dönüyor.

Yeni Call of Duty: Mobile sezonu başka iyileştirmeler de getiriyor

Call of Duty: Mobile, “Mezarlık Devriyesi” isimli yeni sezonun başlangıcında ve sezon boyunca mağazada yayınlanmak üzere yeni Sezon Mücadeleleri, Çekilişler, Temalı Etkinliklerin yanı sıra çeşitli güncellemeler ve iyileştirmeler sunulacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER