Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası’nda 4. aşama başlıyor

google news abone ol

Toplamda 2 milyon doları aşan ödül havuzuyla en büyük mobil oyun turnuvalarından biri olan Call of Duty: Mobile Dünya Şampiyonası’nda heyecan sürüyor. Şampiyonada 2022’nin 4. Aşaması 13 Ağustos’ta başlıyor.

4. Aşamaya kadar gelmeyi başaran 5 bölgeden toplam 40 takım, ödül havuzundan en büyük payı alabilmek için kıyasıya mücadele edecekler ve kazanan tacını elde edebilmek için son düzlükte bütün hünerlerini sergileyecekler.

Dünyanın dört bir yanından hayranlar, Call of Duty: Mobile Esports ve Call of Duty: Mobile YouTube kanallarında veya oyun içinden turnuva heyecanına katılabilir ve bölgesel play-off’ların her birinde tuttukları takımları destekleyebilirler. Call of Duty: Mobile uygulamasının yanı sıra Call of Duty: Mobile Latin Amerika, Call of Duty Mobile Japonya ve Call of Duty: Mobile Brezilya resmi YouTube kanalları da ilgili bölgesel etkinlikleri canlı yayın olarak aktaracaklar.

4. Aşamada oynanacak bölgesel play-off maçlarının tarihleri ve saatleri şu şekilde:

  • Hindistan: 13 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST ve 14 Ağustos-07:30 UTC / 13:00 IST
  • Latin Amerika: 13 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT ve 14 Ağustos-15:00 UTC / 10:00 CDT
  • Avrupa: 20 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST ve 21 Ağustos – 13:00 UTC / 14:00 BST
  • Japonya: 20 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST ve 21 Ağustos – 06:00 UTC / 15:00 JST
  • Kuzey Amerika: 27 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST ve 28 Ağustos – 17:00 UTC / 10:00 PST

Bölgesel elemelerde 4. Aşama maçlarına kalmak için mücadele edecek takımlar ise şu şekilde:

Latin Amerika:

•           iNCO Gaming

•           FR BULLS

•           Team Zodiac

•           Zygnus E-Sports

•           iTi7an Esports

•           SKADE

•           INFLUENCE RAGE

•           Loops E-Sports

Hindistan:
•           GodLike Esports

•           Team Vitality

•           Enigma Gaming

•           Nirvana India

•           Revenant Esports

•           Fenrirxrebirth

•           i2k EliteX

•           RDX

Avrupa:

•           Nova Esports

•           Light

•           Limitless eSport

•           Animus

•           AXIBYTE

•           Xitium

•           Prometheus

•           Cold Esports

Japonya:

•           Team Vrilliant

•           7iz

•           SCARZ

•           BBV Tokyo

•           黒の組織

•           Jadex

•           Call of Juicy

Kuzey Amerika:

•           Tribe Gaming

•           Un Dream

•           NYSL Mayhem

•           Wicked Esports

•           DST NA

•           Trucker Gaming

•           DramaZ

•           Cold Shower

Turnuva takipçiler, etkinlikleri Call of Duty: Mobile uygulamasından takip ederek ve izleyerek de özel ödüller kazanabilecekler. Kilo 141 Epik silah şablonu ve Özel Harekât 5 operatör görünümü gibi ücretsiz ve benzersiz hediyeler her bölgesel etkinlikte oyuncuları bekliyor olacak.

İLGİLİ HABERLER

Netflix Özel planına konumsal ses ve daha fazla cihaza indirme imkanı

Netflix, son gelen zamla birlikte aylık ücreti 130 TL seviyesine çıkan Özel plan için yeni özellikler duyurdu. Şirketin belirttiğine göre, Özel plan kullanan, planını...

Oppo Reno 8T ve Reno 8T 5G tanıtıldı, işte özellikleri

Oppo Reno 8T ve 8T 5G modelleri sessiz sedasız resmiyet kazandı. Akıllı telefonların duyurusu Vietnam'da yapıldı. 4G telefonda MediaTek işlemci ve 100 megapiksel ana...

ChatGPT’nin paralı versiyonu ChatGPT Plus duyuruldu

OpenAI, son zamanların en popüler gündem maddelerinden biri olan yapay zekâ botu ChatGPT'nin ücretli versiyonunu duyurdu. ChatGPT Plus adını taşıyan plandan yararlanmak için her...

Facebook’un kullanıcı sayısı 2 milyara ulaştı

Facebook kuruluşunun üstünden neredeyse 20 yıl geçmesine rağmen büyümeye devam ediyor. Meta'nın son finans raporuna göre, sosyal ağın günlük aktif kullanıcı sayısı 2 milyara...

Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra Türkiye fiyatı ve ön satış detayları belli oldu

Samsung, yeni Galaxy S23 serisini Türkiye’de ön satışa sundu. Böylelikle Galaxy S23 fiyat bilgileri de netlik kazandı. Şirketin belirttiğine göre, 2-19 Şubat tarihleri arasında...

Samsung Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra ön inceleme – Video

Samsung, geçen yılın S22 serisiyle birlikte, en üst seviyedeki Ultra'yı birçok açıdan serinin diğer iki cihazından farklılaştırmıştı. S22 ve S22+ modelleri, amiral gemisi bir...

Samsung Galaxy S23, S23+ ve S23 Ultra resmiyet kazandı

Samsung Galaxy S23 serisi nihayet resmiyet kazandı. Güney Koreli şirketin pandeminin başlangıcından bu yana düzenlediği ilk yüz yüze Unpacked etkinliğinde resmiyet kazanan bu seri...

Netflix Şubat 2023 takvimi: Drive to Survive 5. Sezon ile geliyor

Netflix Şubat 2023 takvimi kapsamında gösterime girecek orijinal diziler, filmler ve diğer içeriklerle ilgili detayları burada veriyoruz. “Adaletin peşinde iyi ve temiz bir insan olarak...