EğlenceTeknoloji

Call of Duty: Mobile’da 7. Sezon macerası başlıyor

Call of Duty mobile 7. Sezon

Call of Duty Mobile oyuncuları için heyecan “Radyoaktif Ajan” adını taşıyan 7. Sezon ile devam ediyor. Yeni sezonu beraberinde getiren güncelleme, oyunun Battle Royale (Büyük Savaş) haritasını yüzde 50 oranında genişletiyor ve haritaya yedi yeni bölge ekliyor. Radyoaktif temalı içerikler ile farklı bir havaya bürünecek olan oyun, harita genişlemesiyle de oyunculara daha büyük alanda karşılaşma fırsatı sunacak.

Oyuncuların daha önce Call of Duty Modern Warfare’de gördüğü Gulag haritası da yeni sezonla birlikte oyuna eklenecek. Tunusya isimli bir diğer harita da multiplayer deneyiminde oyuncuları bekliyor. Modern Warfare’den bilinen klasik Gunfight Modu ve Cluster Strike isimli çok oyunculu Scorestreak seçeneği de güncellemenin getirdikleri arasında bulunuyor.

Battle Royale deneyiminde ise oyunculara yedi yeni bölgenin yanında “Butcher” isimli yeni bir bölüm sonu canavarı sunuluyor. Smoke Bomber isimli yeni bir Battle Royale sınıfı ve bu modda kullanılabilecek tank da diğer yenilikler arasında yer alıyor.

Call of Duty: Mobile'da 7. Sezon macerası başlıyorRadyoaktif Ajan sezonunun Savaş Bileti’nde ise Ghost, Hazmat & Kreuger ve Alchemist isimli yeni karakterler oyuncuları bekliyor. Savaş Bileti ile birlikte yeni silah ve ekipmanlar da oyunculara sunuluyor.

Call of Duty: Mobile'da 7. Sezon macerası başlıyorCall of Duty Mobile 7. Sezon güncellemesinde oyuncuların karşısına Gunfight dışında başka bir mod daha çıkıyor. “Yaşayan Ölüler’in Saldırısı” adını taşıyan bu mod, Modern Warfare’in Infected moduna benzerliğiyle dikkat çekiyor. Yeni sezonda oyuncular, oyun içi mağazada da yeni içeriklere ulaşabilecek.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER