EğlenceManşetler

Rockstar PS2 klasiği Bully’yi iOS ve Android’e getirdi

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Grand Theft Auto oyununun arkasındaki stüdyo olan Rockstar bir klasiğini daha mobil ortama taşıyor. PS2’ye özel macera oyunu Bully, oyunun 10’uncu yılı şerefine iOS ve Android’e geldi.

Bully: Anniversary Edition adlı oyunun mobil versiyonu, Rockstar’ın belirttiğine göre, orijinal PS2 versiyonuyla aynı içeriği barındırıyor. Bunun yanı sıra oyunun 2008 tarihli yeniden düzenlenmiş Scholarship Edition versiyonu da paket içinde yer alıyor.

Orijinal oyunu oynamayanlar için bahsedecek olursak Bully, GTA’ya benzeyen bir oyun, ancak oyunu Bullworth Academy olarak adlandırılan bir hazırlık okulunda okuyan 15 yaşındaki bir problemli genç olarak oynuyorsunuz; kötü öğretmenlerden zorbalık sıfatını gerçekten hak eden kişilere kadar birçok kişiyle mücadele etmek zorundasınız.

Yeni versiyon, yüksek çözünürlüklü cihazlar için güncellenmiş görsellere de sahip. Bununla birlikte eğer Bullworth’ün tehlikeli dünyasında dokunmatik ekranı kullanarak gezinmek istemeyenler için fiziksel kumanda desteği de bulunuyor.

Oyunu App Store veya Google Play‘den, 18,99 TL karşılığında indirebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER