Teknoloji

Bu web sitesi ofis gürültüsünü özleyenler için

imisstheoffice.eu

Teknoblog olarak kalabalık ve sesli olmayan bir ofis ortamındayız. Bunun öncesinde de birkaç yıllık ev ofis deneyimimiz var. Yani bugünlerde evde çalışmak bizim için çok sıkıcı değil. Ancak ofisin gürültüsünü özleyen, evin sessizliğinde çalışmaya yoğunlaşamayanlar için bir web sitesi açıldı.

imisstheoffice.eu adresinden erişebileceğiniz site, size ofisinizin gürültüsünü akıllara getirecek ortamı sağlıyor. Kids Creative Agency tarafından geliştirilmiş olan web sitesin bir ofis şemasına sahip. Sol alt köşedeki oynat düğmesine tıklayarak çoğu ofiste duymaya alıştığımız sesleri hemen dinlemeye başlayabilirsiniz.

Havalandırma sisteminin sesi, insanların fısıltılı ya da hafif sesli şekilde konuşmalarının yarattığı uğultu, telefonların çalan zil sesleri ve ara sıra ses çıkaran yazıcılar… Bir ofis ortamında aklınıza gelebilecek her ses bu sitede sunuluyor.

Site sadece sıradan gürültü oluşturan bir ortam değil. Yukarıda belirttiğimiz gibi, sitede yer alan bir ofis şablonundaki nesnelere tıklayarak belirli sesleri etkinleştirebilirsiniz. Örneğin su soğutucusuna tıklayarak bir bardağa suyun doldurulması sesini duyabilirsiniz. Yazıcıya tıklatmak bir yazıcının sesini duymanızı sağlayacaktır. Sandalyelerin çıkardığı rahatsız edici sesler de unutulmamış. Hatta bir masa tenisi maçının sesini de duyabilirsiniz.

Site bir ofis ortamını eğlenceli biçimde hatırlamanızı sağlayacak. Eğer yanınızda iş arkadaşlarınızı olduğu hâlde çalışmayı özlediyseniz, bu site sayesinde kendinize böyle bir ortam yaratabilir ve çalımaya konsantre olabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER