Eğlence

Netflix Breaking Bad filminin yayın tarihini açıkladı

breaking bad filmi el camino

Breaking Bad, tüm zamanların en popüler TV dizileri arasında yer alıyor. Netflix, popüler diziden hareketle hazırlanmış bir filmi izleyicilerle buluşturacağını daha önce açıklamıştı. Filmin akıbeti konusunda uzun süredir sessiz kalan şirket, sonunda hem filmin resmi adını hem de yayın tarihini açıkladı. El Camino: Bir Breaking Bad Filmi olarak adlandırılan yapım, 11 Ekim’de Netflix abonelerinin karşısına çıkacak.

Filmin Sıska Pete’in sorgulanması etrafında kurulan ilk fragmanı, izleyicileri nelerin beklediği konusunda pek fazla ipucu vermiyor. Buna rağmen, hikayenin Jesse Pinkman’in esaretten kurtuluşuna odaklanacağını anlamak çok zor olmuyor. Yetkililerin Pinkman’e pek de kibar davranmadığını belirtmek gerekiyor.

Walter White’ın filmde görünüp görünmeyeceği ise hâlâ belirsizliğini koruyor. White’ı canlandıran Bryan Cranston, daha önce filmin çekileceğini doğrulamıştı. Tecrübeli oyuncu, filmde kendisinin boy göstermesi konusunda ise sessiz kalmıştı.

Breaking Bad filmi Netflix dışında yayınlanacak mı?

El Camino, Netflix için hazırlanan orijinal bir yapım olacak. Bu da filmin Breaking Bad’in ABD’deki yayıncısı AMC’de gösterilmeyeceği anlamına geliyor. Söz konusu durum, dizinin yıllar içinde Netflix’e ne kadar bağımlı hâle geldiğini göstermesi açısından önem taşıyor. Breaking Bad şöhretini “geleneksel TV” döneminde yapsa da; dizinin yaratıcısı Vince Gilligan, Netfliz sayesinde hâlâ pek çok kişinin diziyi izlediğine dikkat çekiyor.

Netflix, Breaking Bad’in yan hikayelerinden birini anlatan Better Call Saul dizisinin de bazı ülkelerdeki tek yayıncısı durumunda. Dolayısıyla Breaking Bad filmi için de tek yayıncının Netflix olmasına pek şaşırmamak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER