Teknoloji

Bose Sleepbuds yurt dışında satışa sunuldu

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

bose sleepbudsBose Sleepbuds adını taşıyan ses önleyici kulak topuzlarını geçtiğimiz yıl gözler önüne çıkarmış ve Sleepbuds için Indiegogo üzerinde bir kitle fonlama kampanyası başlatmıştı. Kitle fonlama kampanyasıyla Sleepbuds için tabir-i caizse “suyun sıcaklığını kontrol eden” Bose, stokların 6 gün içinde tükenmesinin ardından Sleepbuds projesini sürdürmeye karar vermişti. Şirket yaklaşık 7 aylık bir sürecin ardından Sleepbuds’ı genel satışa çıkardı.

Kulağın içine tam anlamıyla oturacak şekilde tasarlanan Sleepbuds, Bose’nin portföyündeki en küçük ürün olma özelliğini taşıyor. Böylelikle Sleepbuds’ı takanların varlığını unutarak uykuya dalabileceği belirtiliyor. Gürültü önleme özelliğine sahip Sleepbuds’ta insanların uykuya dalmasını kolaylaştıran 10 adet doğal ses ön yüklü olarak bulunuyor.

Uykusu oldukça hafif olanlar için kullanışlı bir araç gibi görünen Sleepbuds’ın fiyat etiketinde yazan rakam ise biraz yüksek. Sleepbuds’a sahip olmak için 249 dolar ödemek gerekiyor. Sleepbuds ile müzik dinlemenin de mümkün olmadığını ve cihazın tek fonksiyonunun uykuya dalmayı kolaylaştırmak olduğunu da hatırlatmakta fayda var.

Bose Sleepbuds Bluetooth LE ile iOS ve Android cihazlara bağlanabiliyor. Bose’nin hazırladığı Sleep uygulamasıyla tercih edilen doğal ses seçiliyor ve ses yüksekliği ayarlanabiliyor. 16 saatlik bir pil ömrüne sahip olan Sleepbuds, özel bir kutuyla şarj ediliyor. İlk etapta ABD ve Kanada’da satışa sunulan Sleepbuds, sonbaharda Asya-Pasifik bölgesinde, Avrupa’da, Meksika ve Latin Amerika’da da raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER