Teknoloji

Bose yeni kablosuz kulaklıkları QuietComfort Earbuds ve Sport Earbuds’ı tanıttı

bose quietcomfort earbuds

Bose, 2019’un ilkbaharında Noise Cancelling Headphones 700’ü tanıttığında 2020’de iki yeni kablosuz kulaklığı piyasaya çıkaracağını açıklamıştı. Şirket, bu sözünü 2020’nin eylül ayı itibarıyla yerine getirdi. İlk etapta bu kulaklıklar için Noise Cancelling Earbuds 700 ve Sport 500 isimlerini seçen Bose, yola QuietComfort Earbuds ve Sport Earbuds isimleriyle çıkmayı tercih etti.

QuietComfort Earbuds, bu ikili içinde daha üst segmentte konumlanan model. Bose bu kulaklığın performansı konusunda oldukça iddialı vaatlerde bulunuyor. Şirket; çok sayıda mikrofon, özel bir aktif gürültü engelleme yongası ve yeni bir algoritma taşıyan kulaklığın kulak içi bir kulaklıktaki en efektif gürültü engelleme yeteneğine sahip olduğunu belirtti.

Bose’nin son zamanlarda çıkardığı diğer kulaklıklar gibi, QuietComfort Earbuds da 11 gürültü engelleme seviyesi sunuyor. Kullanıcılar bu 11 seviyeden birini seçebiliyor veya ortam sesine ne kadar izin vereceklerini belirleyebiliyor. Bose’den verilen bilgiye göre, QuietComfort Earbuds’ın her bir topuzu tartıda yaklaşık 8 gram çekiyor. 6 saat pil ömrü olan QuietComfort Earbuds’a şarj kutusu ekstra olarak 12 saatlik bir kullanım süresi sağlıyor.

Siyah ve beyaz renk seçenekleri bulunan Bose QuietComfort Earbuds, 279.95 dolarlık fiyat etiketiyle yurt dışında ön siparişe çıktı. Kulaklık, 29 Eylül’den itibaren sahipleriyle buluşacak.

Bose, fiziksel aktivitelere daha dayanıklı bir seçenek arayanlar için ise Sport Earbuds modelini sunuyor. Bu kulaklıkta egzersizler sırasında kulağa daha iyi oturması için küçük bir kanatçık bulunuyor. Suya ve tere karşı dayanıklılık için IPX4 sertifikası taşıyan kulaklıkta aktif gürültü engelleme özelliği mevcut değil. Ancak StayHear Max kulak uçları sayesinde pasif bir gürültü engelleme işlemi yapılıyor. 5 saatlik pil ömrüne sahip olan Sport Earbuds, şarj kutusuyla iki defa tam olarak şarj edilebiliyor.

Bose Sport Earbuds

Bose Sport Earbuds, 179.95 dolarlık fiyat etiketiyle ön siparişe çıktı. Bu model de 29 Eylül itibarıyla raflardaki yerini alacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER