Teknoloji

Bose QuietComfort 45 daha kişisel ses deneyimi yaşatacak

bose quietcomfort 45

Bose QuietComfort 45 gürültü engelleme özellikli kulaklığa sahip olanlar artık bas ve tiz gibi ekolayzer ayarlarını kendi tercihleri doğrultusunda özelleştirebilecek. Kulaklık için hazırlanan son güncelleme, kullanıcılara ekolayzer ayarlarını özelleştirme imkanını sağlıyor.

Kulaklık sahipleri kendi tercihlerini ayarlayabilecekleri gibi Bose tarafından sunulan farklı ses profillerinden birini de seçebilecek. Bu ayarlarla bası artırmak veya tizleri azaltmak gibi işlemler gerçekleştirilebilecek.

Kullanıcılardan olumlu yorumlar alan QuietComfort 45’in en önemli eksiklerinden birisi ekolayzer ayarlarının özelleştirilmesinin mümkün olmamasıydı. Dolayısıyla Bose’nin geç de olsa bu eksiği kapatmasının önemli olduğu söylenebilir.

Hazırlanan yeni güncelleme, kulaklığın Windows bilgisayarlarla eşleştirilmesini ve bilgisayarlara bağlanmasını kolaylaştırıyor.

Bose QuietComfort 45 için hazırlanan son güncellemeyi indirmek için Bose Music’in iOS veya Android uygulamasını açması, ardından da kontrol ekranı üzerinden güncellemeyi yüklemek ve komutları takip etmek gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER