Teknoloji

Bose QC35 II kablosuz kulaklığını oyun kulaklığına dönüştürdü

Bose QC35 II kablosuz kulaklığını oyun kulaklığına dönüştürdü

Quiet Comfort 35 II (QC35 II), Bose’nin portföyündeki en yeni gürültü engelleme özellikli kulaklık değil. Ancak kulaklık yeniden ışıkları üzerine çekmeyi başardı. QC35 II, Bose tarafından kablolu bir oyun kulaklığına dönüştürüldü.

Quiet Comfort 35 II oyun kulaklığı, 329.95 dolar karşılığında satılacak. Kutunun içinde eski QC35 II baş üstü kulaklığın yanında iki yeni aksesuar bulunuyor. Bunlardan biri çıkarılabilir kablolu boom mikrofon. Bu mikrofon bilgisayara 3.5 mm. jak üzerinden bağlanacak. Mikrofon Discord’un sesli sohbet sisteminde kullanım için de uygun. Diğer aksesuar ise hem ses kontrolünü yapmayı sağlayan hem de mikrofon ayarlarında kullanılan USB ile bilgisayara bağlanan kadran. Ürün için ön sipariş dönemi başladı.

329.95 doların bir oyun kulaklığı için yüksek bir fiyat olduğu söylenebilir. Ancak PC’de oyun deneyiminin yanı sıra podcast kaydında veya müzik dinlerken de kullanılabilecek bu tarz bir aksesuara sahip olmanın çekici göründüğü de bir gerçek. Çok az sayıda oyun kulaklığında aktif gürültü engelleme özelliği bulunuyor.

Bose QC35 II kablosuz kulaklığını oyun kulaklığına dönüştürdüGoogle Asistan ve Amazon Alexa desteğinin de dikkat çekici olduğunu belirtmek gerekiyor. Bu tarz özelliklere sahip kulaklıklar günümüzde genelde 300 dolar civarında fiyatlarla satılıyor. 30 dolar ödeyerek alınan ekstra aksesuarlar da fiyatı genel anlamda makul hâle getiriyor.

Bose QC35 II oyun kulaklığında Bluetooth desteği mevcut. Ancak kulaklık bilgisayara kablolu olarak bağlıyken başka bir cihazla Bluetooth eşleştirmesi yapmak mümkün olmayacak. Bose’nin verdiği bilgiye göre; kulaklık, 3.5 mm. kablolu mikrofonuyla bilgisayara bağlandığında 40 saatlik bir pil ömrüne sahip. Kablosuz kullanımda ise pil ömrü 20 saate iniyor. Micro USB girişi üzerinden şarj edilen kulaklık, 15 dakikalık bir şarj işlemiyle 5 saate kadar kablolu kullanım imkanı sunacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER