Teknoloji

Bose kablosuz müzik sistemi SoundTouch ile Sonos’un karşısına çıkıyor

Ses sistemleri pazarının önde gelen şirketlerinden biri olan Bose, yeni ürünüyle ev içi kablosuz müzik sistemleri pazarında hakimiyet sağlayan Sonos’a rakip oluyor. SoundTouch adını taşıyan kablosuz müzik sisteminin üç farklı modeli bulunuyor. Kablosuz ağ üzerinden birbirine bağlanan SoundTouch birimleri Pandora üzerinden müzik yayını yapabiliyor.

bose-soundtouch-111013

Önümüzdeki dönemde Pandora’nın yanına Deezer, iHeartRadio ve diğer servislerin de ekleneceği belirtilirken, Sonos’un desteklediği Spotify ve Rdio için herhangi bir açıklamada bulunulmadı. Lokal içerikleri de yürütebilen SoundTouch, AirPlay desteğine de sahip. Önümüzdeki dönemde Windows ve Mac uygulamalarının da listeye ekleneceği belirtilirken, SoundTouch birimleri OLED ekranları ve özel uzaktan kumandası ile kontrol edilebiliyor.

10 Ekim itibarıyla Kuzey Amerika, Asya-Pasifik ve Avrupa bölgelerinde satışa sunulan SoundTouch modellerinden SoundTouch 30 699 dolar, SoundTouch 20 ve SoundTouch Portable 399 dolarlık fiyat etiketlerine sahip. Aralık ayında satışa sunulacak ve doğa koşullarına dayanıklı bir kasası olan Wave SoundTouch ise 599 dolardan piyasaya sürülecek.

İlgili >> Bose

İLGİLİ HABERLER