ManşetlerTanıtıcı Yazı

Bonus kredi kartı sahiplerine cazip kampanyalar

Kredi kartı kullanımını günümüzde neredeyse herkes tercih ediyor. Üzerinizde çok fazla nakit para taşıma ihtiyacı hissettirmemesi ya da yanınızda nakit para yokken imdadınıza koşması kredi kartının size sağladığı en büyük avantaj.
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

(Bu metin Bonus.com.tr tarafından hazırlanmış bir tanıtım yazısıdır.)

bonus kart

Kredi kartı kullanımını günümüzde neredeyse herkes tercih ediyor. Üzerinizde çok fazla nakit para taşıma ihtiyacı hissettirmemesi ya da yanınızda nakit para yokken imdadınıza koşması kredi kartının size sağladığı en büyük avantaj. Belli bir miktar faizi göze alabiliyorsanız, acil nakit ihtiyacınızda kartınız sayesinde bu ihtiyacınızı da karşılayabiliyorsunuz.

Kredi kartı avantajları arasında, çeşitli sektörler için uygulanan kampanyalardan faydalanabilme imkanı da bulunuyor.

Bonus kredi kartı sahibi olanlar akaryakıt, giyim, ayakkabı, beyaz eşya, elektronik, mobilya, ev tekstili ve daha birçok sektöre ilişkin alışverişlerinde sunulan kampanyalardan faydalanabiliyor. Bonus kart kullananların faydalanabileceği birçok güncel kampanya mevcut.

Yeni ev kuracaklar ya da eskiyen beyaz eşyalarını değiştirmek isteyenler için faydalanabilecekleri harika bir kampanya bulunuyor. 30 Nisan 2016 tarihine kadar süren kampanya dahilinde, 9 taksit avantajı ile Bosch yetkili satıcılarından, Siemens yetkili satıcılarından, Profilo  yetkili satıcılarından ve Gaggenau yetkili satıcılarından  beyaz eşya  ihtiyaçlarınızı karşılayabilme imkanı sizi bekliyor.

Bonus kart sahiplerinin faydalanabileceği bir diğer kampanya da, Teknosa mağazalarında bonus kart müşterileri için yapılan özel kampanya. Bu kampanya kapsamında tüm Teknosa mağazalarında ve Teknosa.com’da telekomünikasyon ürünleri dışındaki tüm ürünlerde 9 taksit ile alışveriş avantajını kullanabiliyorsunuz. Kampanya 30 Haziran 2016 tarihine kadar geçerli. Elektronik ihtiyacınız varsa bu avantajı kaçırmayın.

Bonus kart kullananlar, Bonus’a üye iş yerlerinde yaptıkları harcamalarında bolca bonus da kazanabiliyor. Araç kullananlardansanız, 31 Mart 2016 tarihine kadar faydalanabileceğiniz kampanyayı oldukça cazip bulabilirsiniz.  Bonus üyesi Petrol Ofisi istasyonlarında; ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yaptığınızda BonusFlaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 35 TL bonus, SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL bonus kazanabiliyorsunuz.

Puan kazanabileceğiniz kampanyalar sadece akaryakıt için geçerli değil. 30 Nisan 2016 tarihine kadar yapabileceğiniz alışverişlerde, Chakra mağazalarında tek seferde yapacağınız 500 TL üzeri tek ve taksitli ödemelerde 50 TL Chakra Bonus kazanabilirsiniz.  Ayrıca ereyon.com.tr’de tek seferde yapılan, taksitli ve tek çekim 500-999,99 TL arası alışverişlerde 25 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 50 TL bonus kampanyası 31 Mart 2016 tarihine kadar geçerli.  Kampanyaya Bonus Flaş uygulamasıyla katılanlara 500-999,99 TL arası alışverişlerde 30 TL, 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde 60 TL bonus yüklenecek.

Siz de Bonus’lu olmanın ayrıcalığını yaşamak istiyorsanız, www.bonus.com.tr adresini ziyaret edip başvuruda bulunarak Bonus kart sahibi olabilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER