Teknoloji

Paslanmaz çelik çerçeveli BlackBerry Passport Silver Edition resmiyet kazandı

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry-passport-silver-edition-050815

BlackBerry, kare ekranlı akıllı telefonu Passport’u geçtiğimiz sonbaharda görücüye çıkarmıştı. Şirket şimdi de BlackBerry Passport Silver Edition’ı resmen duyurdu. Orijinal versiyona kıyasla daha rafine bir tasarıma sahip olan BlackBerry Passport Silver Edition, paslanmaz çelik çerçevesi ve yumuşak dokunuşlu, elmas dokulu arka kapağıyla dikkat çekiyor.

BlackBerry tarafından paylaşılan fotoğraflar ve kutu açma videosu da Silver Edition’ın sofistike tasarımını net biçimde gözler önüne seriyor.

BlackBerry Passport Silver Edition’da, orijinal versiyonda olduğu gibi, 1440 x 1440 piksel çözünürlüğe sahip 4.5 inç kare ekran bulunuyor. Dört çekirdekli 2.2 GHz Qualcomm Snapdragon işlemci, Adreno 330 GPU, 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafıza cihazın diğer donanım unsurları arasında yer alıyor. microSD kart girişi sayesinde BlackBerry Passport Silver Edition’ın depolama alanını genişletmek de mümkün oluyor.

13 megapiksel arka ve 2 megapiksel ön kameraya sahip telefon, kutusundan BlackBerry 10 işletim sistemiyle birlikte çıkıyor. İlk olarak 549 dolarlık fiyat etiketiyle Kuzey Amerika’da satışa sunulan BlackBerry Passport Silver Edition, kısa süre içinde Avrupa pazarının da yolunu tutacak.

İLGİLİ HABERLER