Teknoloji

BlackBerry DTEK60 25 Ekimde satışa sunulabilir

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

blackberry dtek60BlackBerry DTEK60 henüz resmiyet kazanmış değil. Ancak Kanadalı üreticinin yeni telefonuna dair pek çok bilgi ve detay şimdiden gün yüzüne çıkmış durumda. Bu sızıntıların sonuncusu ise Almanya’dan geldi.

Akıllı telefonun özellikleri BlackBerry’nin kendi internet sitesi üzerinden sızmıştı. Ülkemizde de faaliyet gösteren Media Markt ise Almanya birimi aracılığıyla telefonun muhtemel çıkış tarihini ortaya çıkardı. Media Markt kayıtlarında telefonun çıkış tarihi 25 Ekim olarak gözüküyor. Ancak söz konusu tarihin ön sipariş mi yoksa asıl çıkış tarihi mi olduğu bilinmiyor.

Media Markt kaynaklı sızıntı, BlackBerry’nin yeni akıllı telefonunun Almanya satış fiyatını da ortaya çıkardı. DTEK60, Almanya’da 599 avro karşılığında satılacak. Söz konusu fiyatın Avro bölgesi içindeki diğer ülkelerde de geçerli olması muhtemel gözüküyor. BlackBerry DTEK60, ABD’de 499.99 dolar karşılığında B&H Photo tarafından ön siparişe çıkarılmış durumda.

Blackberry DTEK60 özellik listesi yeni sızıntıyla bir kez daha doğrulanıyor

DTEK60’ın teknik özellikleri daha öncesinde internete sızmıştı. Media Markt tanıtımı, daha önce sızan özellikleri bir kez daha doğruluyor. Akıllı telefonda 5.5 inç Quad HD çözünürlüklü AMOLED ekran bulunuyor. Qualcomm Snapdragon 820 işlemci barındıran cihaz, kullanıcılarına 32 GB dahili depolama alanı sunuyor. 21 megapiksel çözünürlüklü arka ve 8 megapiksel çözünürlüklü ön kamera ise telefonun diğer özellikleri arasında yer alıyor.

blackberry dtek60Daha önce akıllı telefonun resmen duyurulması için 12 ve 17 Ekim olmak üzere iki tarih ortaya atılmıştı. 25 Ekim tarihinin doğruluğunu görmek içinse biraz daha sabırlı olmak gerekiyor.

İLGİLİ HABERLER