Eğlence

Black Widow Disney Plus abonelerinden büyük ilgi gördü

black widow disney plus scarlett johansson

Black Widow, sinemalarla eş zamanlı olarak Disney Plus üzerinde de yayınlanan ilk Marvel filmi olmuştu. Disney’in açıkladığı rakamlar, filmin Disney Plus’ta büyük ilgi gördüğünü gösteriyor. Disney Plus aboneleri, Black Widow’u Premier Access kategorisi altında ekstra ücret ödeyerek izleyebiliyor.

Deadline’ın haberine göre, Black Widow’un ilk hafta sonunda Disney Plus’taki hasılatı 60 milyon doları buldu. ABD’de 80 milyon dolar gişe hasılatı elde eden filmin uluslararası geliri ise 78 milyon dolar oldu.

Disney, Premier Access programıyla Disney Plus abonelerine bazı yeni filmleri sinemalarda gösterime girdikleri gün 30 dolar karşılığında izleme imkanı veriyor. Mulan, Cruella ve Raya and the Last Dragon gibi filmler de Premier Access ile izlenebilmişti. Ancak Black Widow’un elde ettiği başarı, evde film izlemenin tercih edilir bir yöntem olduğunu gözler önüne seriyor.

Disney’in Premier Access’i ne kadar sürdüreceği belirsizliğini koruyor. Hâlihazırda Premier Access kapsamında izleyicilerle buluşmayı bekleyen tek film, 30 Temmuz’da vizyona girecek olan Jungle Cruise. Ancak Black Widow ve Disney Plus üzerinde gördüğü ilgi, Disney’in Premier Access’i yeni filmlerle sürdürme kararında etkili olabilir.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER