Teknoloji

Black Shark 6 serisinin üyeleri Snapdragon 8 Gen 2 ile gelecek

black shark 5 pro black shark 6

Xiaomi’nin çatısı altındaki Black Shark, Black Shark 5 serisi oyun telefonlarını geçtiğimiz yılın mart ayında duyurmuştu. Bu nedenle Black Shark 6 serisinin de yakında tanıtılması bekleniyor. Şirketten konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmese de, ünlü duyumcu Digital Chat Station’ın paylaşımı yeni Black Shark telefonlarında kullanıcıları nelerin beklediği konusunda ipucu veriyor.

Söz konusu paylaşıma göre, serinin üyeleri Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2 işlemciyle gelecek. 2K çözünürlüklü düz ekran ve 64 megapiksel Sony IMX686 ana kamera da telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

Digital Chat Station’a göre, serinin üyelerinde çift hoparlör bulunacak. Buna ek olarak, “sürdürülebilir performans” için serinin üyeleri “en güçlü aktif soğutma” sistemiyle gelecek. Metal çerçeveli seramik kasa ve 120W şarj destekli 5000 mAh pil de telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

Black Shark 6 serisinde kaç telefon olacak?

Black Shark 6 serisinde kaç telefonun bulunacağı şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak markanın geçtiğimiz yılki stratejisini koruması durumunda standart modele RS ve Pro versiyonların eşlik etmesi bekleniyor. RS dışındaki versiyonların Çin dışında da satışa sunulması öngörülüyor.

İLGİLİ HABERLER