Teknoloji

Black Shark 4 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

black shark 4

Black Shark, yeni akıllı oyun telefonu Black Shark 4 hakkındaki ipuçlarını geçtiğimiz ocak ayından bu yana paylaşıyordu. Şirket sonunda telefonun ne zaman tanıtılacağını da açıkladı. Black Shark 4’ün tanıtım etkinliği 23 Mart’ta gerçekleştirilecek. Etkinlik Türkiye saatiyle 10.00’da başlayacak.

Black Shark’ın bu etkinlikte iki telefonu tanıtması bekleniyor. Black Shark 4’ün standart versiyonuna Pro versiyonun eşlik etme ihtimali bir hayli kuvvetli görünüyor. Söz konusu telefonların özellikleri açıklanmasa da, 120W şarj desteğine sahip 4500 mAh pilin varlığı daha önce doğrulanmıştı. Şirket, Pro versiyonda üç arka kameranın bulunacağını da açıkladı.

Black Shark 4’ün standart modeli TENAA belgelerinde görülmüştü. Burada akıllı telefonun çentikli bir ekrana sahip olduğu ve yatay sıralanmış üç arka kamera taşıdığı göze çarpıyor. Parmak izi tarayıcısının ise kenara yerleştirildiği fark ediliyor.

black shark 4

Black Shark 4 Pro hakkındaki bilgiler de yine TENAA belgeleri sayesinde gözler önüne çıkmıştı. Akıllı telefonda 6.67 inç bir ekranın bulunacağı biliniyor. Google Play Console kaydı 8 GB RAM’in, AnTuTu benchmark testi sonucu ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemciyi göstermişti.

İLGİLİ HABERLER