Teknoloji

Black Shark 3S videoları önemli özellikleri gösteriyor

xiaomi black shark 3s

Akıllı oyun telefonu Black Shark 3S bu hafta resmen gözler önüne çıkacak. Tanıtım için bekleyiş devam ederken, telefonun bazı dikkat çekici ve önemli özelliklerini gösteren videolar paylaşıldı.

Videolardan birinde Black Shark 3S’in JOYUI 12 kullanıcı arayüzüyle çalışacağı görülüyor. Arayüzdeki güncelleme sayesinde telefonun USB 3.0 girişi üzerinden ekran yansıtması yapabilmesi mümkün olacak. Black Shark 3S’i USB 3.0 kablosuyla bilgisayara bağlayıp Black Shark uygulaması açıldığında telefonun ekranı 60fps olarak bilgisayarın ekranına yansıtılacak.

Bu uygulama üzerinden kullanıcılar klavye ve fare için gerekli ayarları ve özelleştirmeleri de yapabilecek. Videoda özelliğin oyunlardaki kullanımına odaklanılsa da, tüm uygulamalarda bu imkandan yararlanmak mümkün.

Kullanıcılar diledikleri takdirde oyunlarda hem telefonun ekranındaki dokunmatik tuşlardan hem de telefonun hareketlerinden yararlanabilecek. Jiroskop ile telefonun hareketleri takip edilecek. Böylelikle telefonu bir yöne doğru yönlendirerek belirli bir hareket yapılabilecek. Bu sayede parmakların üzerine binen yük biraz azalmış olacak.

Daha fazla kontrol seçeneği isteyenler Black Shark 3S’in arkasına “omuz tuşları” ekleyen aksesuarı tutturabilecek. Bu aksesuarın başka telefonlarla da kullanılabileceği belirtildi.

JOYUI 12’deki yeni özelliklerden birisi de Game Barrage adını taşıyor. Bu özellik sohbet uygulamalarından gelen bildirimleri, tüm mesajın okunabileceği şekilde ekran üstüne yerleştiriyor. Metin rengi ve bildirimlerin opaklığı kullanıcılar tarafından belirlenebiliyor.

Sesli komutla ekran görüntüsü alabilmek, ekran kaydı başlatabilmek ve gelen aramaları yanıtlamak da JOYUI 12’nin sunduğu imkanlar arasında bulunuyor.

Black Shark 3S için hazırlanan bir video, JOYUI 12’nin sunduklarına genel bir bakış atmayı mümkün kılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER