Eğlence

Netflix Black Mirror’ın yedinci sezonunu 2025’te yayınlayacak

black mirror netflix

Black Mirror, yedinci sezonuyla yine Netflix ekranlarına gelmeye hazırlanıyor. Netflix, Charlie Brooker’ın yarattığı bilimkurgu antolojisinin altı bölümlük yeni sezonunun 2025’te yayınlanacağını açıkladı.

Black Mirror’ın yeni sezonuyla ilgili detaylar şimdilik sınırlı. Ancak Netflix yeni bölümlerden birinin Jesse Plemons’un başrol oynadığı 4. sezondaki “USS Callister”ın devamı olacağını belirtti. Açıklamada “Robert Daly öldü, ancak USS Callister mürettebatının sorunları daha yeni başlıyor” ifadesi yer alıyor.

Black Mirror, kendi standartlarına göre kısa bir aranın ardından ekranlara dönmüş olacak. Dizinin altıncı sezonu geçtiğimiz yıl yayınlanmıştı. Altıncı sezonda uzay temalı korkudan paparazzi gerilimine kadar uzanan ilgi çekici konulara değinen bölümler izleyicilerle buluşmuştu.

Netflix yeni Black Mirror bölümlerinin kesin yayın tarihini açıklamadı

Yeni Black Mirror bölümlerinin kesin yayın tarihi şu an için belirsizliğini koruyor. Bu bölümlerin hangi konuları kapsayacağı da şimdilik bilinmiyor. Ancak yapay zekâ ve metaverse gibi popüler ve güncel teknoloji konularının dizinin yazarlarına ilham vermesi sürpriz olmayacaktır.

B

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER