Eğlence

Black Mirror yedinci sezon için onay aldı

netflix black mirror

Netflix, distopik bilim kurgu dizisi Black Mirror‘ın yedinci sezonuna onay verdi. Konuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmasa da; Variety’nin haberine göre, yeni sezonun yapım süreci bu yıl içinde başlayacak.

Hâlihazırda dizinin yeni bölümlerinde hangi isimlerin kamera karşısına geçeceği şu an için belirsizliğini koruyor. Ancak dizinin yaratıcısı Charlie Brooker’ın Annabel Jones ve Jessica Rhoades ile birlikte yürütücü yapımcılığı üstlenmesine kesin gözüyle bakılıyor. Yeni sezonun teması ve bölüm sayısı gibi detaylar da şimdilik bilinmeyenler arasında yer alıyor.

Dizinin altıncı sezon bölümleri geçtiğimiz haziran ayında yayınlanmıştı. Dört yıllık bir aranın ardından yayınlanan yeni sezonda Hollywood yıldızları da boy göstermişti. Altıncı sezonda her biri 40 ila 60 dakika arası uzunluğundaki beş bölüm bulunuyor.

Black Mirror’ın yolculuğu Channel 4’da başlamıştı

Kült yapım, ilk olarak İngiltere’nin Channel 4 TV kanalında yayınlanmıştı. Burada yayınlanan ilk iki sezonun ardından dizinin macerası Netflix’te devam etmişti. Charlie Brooker, “Inside Black Mirror” isimli kitabında kanalın iki sezonun ardından diziyi yayından kaldırdığını ve Netflix transferinin bundan sonra gerçekleştiğini belirtmişti.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER