Teknoloji

BiTaksi iş birliği doğrultusunda şimdi Getir mobil uygulamasında

getir bitaksi

Getir, BiTaksi’nin işleyişinin akıllara getirdiği model doğrultusunda, Nazım Salur’un öncülüğünde ortaya çıkmış bir girişim olmuştu. Şimdi bu iki girişim, yani Getir ve BiTaksi, yeni bir stratejik iş birliğine imza atıyor. BiTaksi, kendi uygulamasına ek olarak Getir’in servisleri arasına eklendi ve GetirBiTaksi hizmete başladı. Böylelikle Getir kullanıcıları BiTaksi’ye Getir uygulaması içinden de kolayca erişebilecek.

Kullanıcılar, BiTaksi uygulamasına ek olarak artık Getir’in içinde yer alan GetirBiTaksi’den de bulundukları yere kolayca taksi çağırabilecek. Getir’in altıncı hizmeti olarak konumlandırılan GetirBiTaksi, BiTaksi’nin hizmet verdiği İstanbul ve Ankara’daki kullanıcıların hizmetine açıldı. GetirBiTaksi, gelecek dönemde öncelik büyükşehirler olmak üzere Getir’in hizmet verdiği diğer illerde de hizmete başlamayı planlıyor.

Getir, daha önceden BiTaksi’ye yatırım yapmış ve yüzde 35,6’lık hisseyle ortak olmuştu. İki markanın güçlerini birleştirerek hayata geçirdiği “GetirBiTaksi” ile iş birliği bir adım ileri taşınmış oldu. Son dönemde hem yurt içinde hem de yurt dışında önemli stratejik açılımlar yapan Getir, BiTaksi hamlesi ile çoklu servis vizyonu için önemli bir adım daha atmış oldu.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER