Manşetler

BİM 9 Mart’ta çok ucuza iPhone X satacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:
bim iphone x
Görsel: Sihirli Elma

BİM her salı ve cuma günü düzenlediği kampanyalarla farklı segmentlerdeki ürünleri piyasa fiyatının çok altında fiyatlardan müşterilerine sunuyor. Perakende market zinciri belirli aralıklarla popüler elektronik ürünler veya aksesuarlar için düzenlediği indirimli satış kampanyalarıyla da bu sayfalara konuk oluyor. Bir kez daha böyle bir durumla karşı karşıyayız. Üstelik BİM bu sefer, deyim yerindeyse büyük bir bomba patlatıyor ve iPhone X’u, tavsiye edilen satış fiyatının epey altında bir fiyattan satmaya hazırlanıyor.

Sihirli Elma’nın haberine göre, BİM 9 Mart Cuma günü iPhone X satacak. BİM mağazalarına asılan kampanya bülteni afişine göre, önümüzdeki cuma günü iPhone X satışı gerçekleştirilecek. iPhone X’un 64 GB kapasiteli versiyonu, 4999 TL’lik fiyat etiketiyle satılacak.

iPhone X’un 64 GB’lık versiyonu için Apple tarafından tavsiye edilen satış fiyatı 6099 TL. Mobil operatörler de hemen hemen aynı fiyattan peşin fiyatına satış gerçekleştiriyor. Bu durumda BİM’in iPhone X’u sattığı fiyatın epey avantajlı olduğunu söyleyebiliriz. Ancak bu kadar düşük bir fiyat, BİM’in satacağı ürünlerin paralel ithalat kanalıyla elde edilmiş ürünler olacağını işaret ediyor. BİM’den iPhone X satın almayı düşünen müşterilerin, satın alma işlemi sırasında garanti şartlarını iyi şekilde öğrenmeleri faydalarına olacaktır.

BİM geçtiğimiz aylarda da Apple’ın USB Lightning kablosu, EarPods gibi ürünlerini çok ucuza satmış, mağazalardaki ürünler çok erken saatlerde tükenmişti. iPhone X için de benzer şekilde yoğun talep gelebilir, cuma gününden önce bu ürünü mağazalardan ayırtanlar da çıkabilir. Bu nedenle, marketten Apple’ın en popüler telefonunu almak isteyenleri zorlu bir süreç bekliyor gibi görünüyor.

İLGİLİ HABERLER