EğlenceManşetler

Beren Saat Netflix ile ekranlara geri dönüyor

beren saat

Netflix‘in ilk orijinal Türk dizisi “Hakan: Muhafız” 14 Aralık’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Bu tarih için geri sayım devam ederken, Netflix’ten ikinci orijinal Türk dizisi için de işaret geldi. Netflix’in sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlar ile şirketin Türkiye’deki ikinci orijinal yapımında başrolü üstlenecek oyuncu açıklandı. Beren Saat, Netflix’in yeni dizisinin yıldızı olacak.

Aşk-ı Memnu“, “Fatmagül’ün Suçu Ne” gibi ses getiren yapımlarda başrolü üstlenen Saat, 2016’da rol aldığı “Muhteşem Yüzyıl: Kösem” dizisinden bu yana ekranlardan, hatta genel olarak setlerden uzaktı. Uzun süredir yeni bir projede boy göstermeyen ünlü oyuncunun Netflix’in dizisinde nasıl bir rolle izleyicilerin karşısına çıkacağı henüz bilinmiyor.

[tg_youtube width=”” height=”” video_id=”lmbcWvM-iNU”]

Ancak Netflix tarafından yapılan paylaşım, Beren Saat’in nasıl bir rolle izleyicilerin karşısına çıkabileceği konusunda biraz olsun ipucu veriyor. Tanıtım videosunda The Crown, Maniac, La Casa de Papel, House of Cards ve Jessica Jones gibi dizilerdeki güçlü karakterler gösterilirken, Beren Saat de “Hoş geldin. Biz de seni bekliyorduk.” cümlesiyle karşılanıyor. Bu karşılamanın ardından ortaya nasıl bir projenin çıkacağını görmek içinse biraz beklemek gerekiyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER