Teknoloji

Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport ile sporculara daha dayanıklı deneyim sunacak

beoplay e8 sport
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Lüks ses aksesuarları üreticisi Bang & Olufsen, Beoplay E8 Sport adını taşıyan yeni kablosuz kulaklığını tanıttı. Şirket aktif hayat tarzları için geliştirdiği E8 Motion modelini tanıttığında tere ve suya karşı güçlü bir dayanıklılık sunmadığı için eleştirilmişti. E8 Sport ise bu eleştirilere yanıt niteliği taşıyor.

Üçüncü nesil E8 tasarımı üzerine geliştirilen kablosuz kulaklık, ses kalitesinden pil ömrüne kadar pek çok alanda iyileştirmeler sunuyor. Suya dayanıklılık sertifikasının IP54’ten IP57’ye yükseltilmesi ise yapılan yenilikler arasında öne çıkıyor. Kulaklık, suyun 1 metre altında 30 dakika boyunca çalışabiliyor. E8 Motion’ın sadece sıçramalara karşı dayanıklı olduğu düşünülünce kaydedilen ilerlemenin boyutu daha iyi anlaşılıyor.

E8 Sport’un üstündeki kontrol araçları da terli ellerle kullanımı kolaylaştıracak şekilde geliştirilmiş. Bu kontrol araçları sayesinde şarkı değiştirmek, çağrı yanıtlamak ve şeffaflık modunu aktif hâle getirmek gibi işlemler küçük bir kaydırma hareketi veya dokunuşla yapılabiliyor. Farklı kulak ucu seçenekleri bulunan E8 Sport; Bluetooth 5.1, AAC ve aptX destekleriyle müzik dinlerken yüksek ses kalitesi vadediyor.

Bang & Olufsen şimdilik fazla detay vermese de, üçüncü nesil E8’in üstüne inşa edilen E8 Sport’un 7 saatlik bir pil ömrüne sahip olduğu düşünülüyor. Şarj kutusuyla birlikte sürenin 35 saate çıkabileceği belirtiliyor. Şarj kutusunun kablosuz şarj desteğine sahip olduğunu dile getirmekte de fayda var.

Beoplay E8 Sport yurt dışında 350 avro karşılığında satışa sunulacak. Kablosuz kulaklık 9 Temmuz itibarıyla raflardaki yerini alacak.

İLGİLİ HABERLER