Eğlence

Battlefield 1 beta versiyonu 31 Ağustosta yayınlanacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

battlefield 1Electronic Arts’ın Birinci Dünya Savaşı temalı yeni FPS oyunu Battlefield 1, 31 Ağustos itibarıyla beta versiyonuyla PS4, Xbox One ve PC sahipleriyle buluşacak. Beta trenini yakalamak isteyenlerin ellerini çabuk tutması ve 21 Ağustosa kadar Battlefield Insider’a katılması gerekiyor. Oyunun çevrim içi test ve hayran topluluğu olan Battlefield Insider’a herhangi bir ücret ödemeden dahil olunabiliyor. Oyunun beta versiyonunda popüler oyun modları Rush ve Conquest de bulunacak.

Geçtiğimiz mayıs ayında duyurulan oyun, oyuncuları Birinci Dünya Savaşı’nın etkileyici dönemlerine götürecek. Daha önceki dedikodular ve konseptlere dayalı spekülasyonlar, oyunun savaşa alternatif bir yorum getireceği yönündeydi. Zeplinlerin ve eski ile yeni silahların bir arada kullanılması, oyunun savaşa farklı bir açıdan yaklaştığını düşündürüyor.

Battlefield 1 21 Ekimde yayınlanacak

Ancak Electronic Arts, duyuru etkinliğinde yaptığı açıklamada oyunun tamamen tarihsel gerçekler üzerine kurulu olduğunun altını çizdi. Şirket, Birinci Dünya Savaşı’nda özellikle silah teknolojisinde ve askeri araçlarda kayda değer gelişimler görüldüğünü hatırlattı. Battlefield 1, 21 Ekimde tam sürümüyle oyuncuların karşısına çıkacak.

İLGİLİ HABERLER