ManşetlerSatın Alma Rehberi

Babalar Günü ve Karne için Hediye Önerileri – Video

mediamarkt babalar günü karne hediyesi önerileri

Hediye alışverişi açısından yoğun bir hafta içindeyiz. Hem cuma günü okullar tatile giriyor hem de önümüzdeki pazar günü Babalar Günü. Hem babalar hem de öğrenciler için teknolojik ürünler en fazla arzu edilen hediyelerin başında geliyor olmalı. MediaMarkt da bu iki önemli olayı bir araya getirerek düzenlemiş olduğu kampanyalarla farklı hediye seçenekleri sunuyor. Biz de, MediaMarkt Türkiye katkılarıyla hazırladığımız videoda Babalar Günü hediyesi veya Karne hediyesi alacaklar için çeşitli hediye önerileri sunuyoruz.

Öncelikle, babalar günü için ideal bir hediye önerimiz olan HP 15 inç dizüstü bilgisayarla başlayalım. İster film izlesin, ister ofis işlerini halletsin; HP’nin bu bilgisayarı babaların tüm ihtiyaçlarını karşılayacaktır. 15.6 inç, 1920 x 1080 piksel Full HD ekranı ile mükemmel bir görüntü kalitesi sunarken, güçlü ve film izlemek için fazlasıyla yeterli ses sistemi sayesinde sinema deneyimini evlere taşıyor. Intel Core i5-1235U işlemcisi, 8 GB RAM ve 512 GB SSD depolama alanıyla yüksek performans sunarken, rahat yazı yazma imkanı sağlayan numerik tuş takımlı klavyesi ve touchpad’i ile kullanıcı dostu bir deneyim sağlıyor. Yeterli port seçenekleri ile de çevresel cihazları rahatlıkla bağlanabilir.

mediamarkt babalar günü karne hediyesi önerileri

Gelelim karne hediyesi önerimize; ASUS TUF FX506HC-HN430W oyun bilgisayarı. Bu bilgisayar, genç oyun severlerin kalbini fethedecek. 15.6 inç, 1920 x 1080 piksel ekran ve güçlü ses sistemi ile oyun deneyimini bir üst seviyeye çıkarıyor. Bilgisayarın klavyesi ve touchpad’i, hareket hâlindeyken bile rahat bir oyun keyfi sunuyor. Intel Core i5-11400H işlemci, 8 GB RAM, 512 GB SSD depolama alanı ve Nvidia GeForce RTX 3050 GPU ile oyunların tüm detaylarını sonuna kadar yaşatır. Wi-Fi 6 ve USB-C üzerinden USB 3.2 desteği gibi özellikleriyle de geleceğe hazır bir teknoloji sağlıyor.

mediamarkt babalar günü karne hediyesi önerileri

Babaların teknolojiye olan düşkünlüğüne yönelik bir başka hediye önerimiz ise Huawei Watch GT3 Elite akıllı saat. Bu ürün şık metal gövdesi, 1.43 inç 466 x 466 piksel ekranı ve HarmonyOS işletim sistemi ile benzersiz bir kullanıcı deneyimi sunuyor. iOS ve Android uyumlu olması, hem iPhone hem de Android telefonlarla rahatça kullanılabilir olmasını sağlıyor. Su geçirmez, sağlam ve şık gövdesi ile dikkat çekerken, 14 güne kadar pil ömrüyle de kullanıcılarına uzun süreli bir deneyim sunar. Farklı birçok egzersizi takip etme imkanı sunması ve aynı zamanda stres izleme, kalp hızı ölçümü, uyku gibi özellikleri sayesinde, babanızın sağlığı ve zinde yaşamı için de kullanışlı hediye sunmuş olacaksınız.

Bir diğer önerimiz, Samsung Galaxy Tab S6 Lite. Hem babaların işleri hem de öğrencilerin dersleri için kullanışlı bir seçenek olabilir. 10.4 inç, 2000 x 1200 piksel TFT ekranı, yeterli parlaklık ve geniş görüş açısı sunarken, ince ve metal görünümlü gövdesi ile şıklığından ödün vermiyor. 4 GB RAM ve Exynos 9611 sekiz çekirdekli işlemcisi ile yüksek performans sunarken, 64 GB dahili hafıza bol miktarda depolama alanı sağlıyor. Android işletim sistemi ve One UI kullanıcı arayüzüyle esnek bir kullanımı mümkün kılıyor.

samsung galaxy tab s6 lite

Müzik sever babalar için JBL Xtreme 3 Bluetooth Hoparlör ideal bir hediye olabilir. Su geçirmez gövdesi ile dikkat çekerken, toplam 100W ile güçlü ses çıkışı sağlıyor. JBL Partyboost özelliği sayesinde eğlenceyi doruklara taşıyor. 15 saate kadar dinleme keyfi sunan 5000 mAh kapasiteli pil ve powerbank fonksiyonu sayesinde mobil cihazları şarj etme imkanı sunuyor.

Gelelim oyun sever gençler için ideal bir hediye önerisine; STEELSERIES Arctis Nova 3 oyuncu kulaklığı. Yumuşak yastıklı kulak kapları ile uzun süreli rahat bir kullanım sunarken, dahili mikrofon, fiziksel tuş ile mikrofonu hızlı şekilde kapatma imkanı veriyor. Yüksek ses çıkış gücü ve kalitesi ile hem oyunlarda hem de film izlerken yüksek bir ses deneyimi sunuyor.

HP 6KY97AA Omen Citadel Profesyonel Oyuncu Koltuğu, oyun severler için ideal bir karne hediyesi olabilir. Deri kumaş ve dış kaplaması, alüminyumdan yapılmış dönme ekseni ve maksimum 136 kilogram taşıma kapasitesi ile hem konforlu hem de dayanıklı bir seçenek.

mediamarkt babalar günü karne hediyesi

Kahve sever babalar için ideal bir hediye olabilecek SIEMENS EQ500 TQ505R09 Otomatik Kahve ve Espresso Makinesi ile evde profesyonel kahve deneyimi yaşatın. İki fincanı aynı anda doldurma, seramik öğütücü, su filtresi, otomatik kapama özelliği ve temizleme programı gibi özelliklerle kullanımı kolaylaştırır. Tek tuşla Cappuccino, Espresso, Macchiato, Sıcak Su, Latte Macchiato, süt köpüğü hazırlama gibi birçok özelliği bulunuyor. Dokunmatik ekranla yönetimi ve zaman ayarı fonksiyonu ile kullanıcılarına kolaylık sağlıyor.

mediamarkt babalar günü karne hediyesi

Son olarak Goldmaster GM-7141 9in1 Janti Erkek Bakım Seti, babalar için ideal bir hediye olabilir. 8 fonksiyonlu erkek bakım seti, U(Dar) ve T(Geniş) bıçak, Mikro tıraş başlığı, USB’den şarj edebilme özelliği, kablosuz kullanım imkanı ve düşük enerji sarfiyatı ile dikkat çeker. Burun ve kulak düzeltme başlığı ve 4 farklı kesme seviyesi, kullanımı daha da kolaylaştırıyor. Özel muhafaza tepsisi, tıraş makinesi ve aksesuarların bir arada düzenli biçimde durmasını sağlıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER