Eğlence

Netflix’in yeni büyük projesinin yönetmenleri belli oldu

netflix türkiye
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Netflix’in bütçesi 200 milyon doların üzerinde olacak ilk filmini yüksek gişe hasılatlı filmler konusunda tecrübeli bir ikiliye teslim ediyor. Avengers: Endgame filminin yönetmenleri Joe ve Anthony Russo, “The Gray Man” adını taşıyan filmde de yönetmen koltuğuna oturacak.

Filmin başrollerini Ryan Gosling ve Chris Evans paylaşacak. Mark Greaney’in romanından uyarlanacak filmde izleyicileri James Bond filmlerindekine benzer bir aksiyona tanık olacak. Filmde Gosling ve Evans, birbirlerini öldürmeye çalışan iki suikastçiyi canlandıracak.

200 milyon dolardan fazla bir bütçe cesur bir hamle gibi görünse de, Netflix adına pek de şaşırtıcı değil. Şirket, Russo kardeşlerin yazdığı ve yapımcılığını üstlendiği Extraction ile hatırı sayılır bir izleyici sayısına ulaşmayı başarmıştı. The Old Guard ve 6 Underground gibi büyük bütçeli projeler de hazırlayan Netflix, Bright gibi çok iyi yorumlar almayan bir filmle bile yeni aboneler kazanmayı başarmıştı.

Küresel koronavirüs salgınını fırsata çeviren Netflix, önümüzdeki dönemde insanların gönül rahatlığıyla sinemaya gidecek olmamasından da yararlanmayı hedefliyor gibi görünüyor. Şirket geçtiğimiz hafta 2020’nin ilk yarısında 26 milyon yeni abone kazandığını duyurmuştu.

avengers: endgame

The Gray Man’in beklenen reaksiyonu alması durumunda bir seriye dönüşebileceği belirtiliyor. Netflix’in haberine göre, Ryan Gosling yeni Gray Man filmleri için kamera karşısına geçmeye sıcak bakıyor. İlk filmin çekimlerinin ise koronavirüs kısıtlamalarına bağlı olarak önümüzdeki sonbaharda veya gelecek yılın ilkbaharında başlayacağı belirtiliyor. Filmin 2021’in sonlarından önce vizyona girmesi beklenmiyor.

İLGİLİ HABERLER