EğlenceTeknoloji

Avatar: Frontiers of Pandora için ilk fragman paylaşıldı

avatar: frontiers of pandora
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Ubisoft, E3 2021 kapsamında düzenlediği etkinliğinde bir sürpriz yaparak Avatar: Frontiers of Pandora için hazırlanan ilk fragmanı paylaştı. James Cameron’ın dünyasını yeni nesil konsollara taşıyan oyun, oldukça etkileyici görünüyor. Ubisoft’tan yapılan açıklamada, oyunun şirketin stüdyolarından Massive tarafından yine şirkete ait olan Snowdrop oyun motoruyla hazırlandığı belirtildi.

Yeni Avatar oyununun hikayesi ise şu şekilde anlatılıyor: “Bu bağımsız, yeni hikayede oyuncular Na’vi olarak oynuyor ve Pandora’nın daha önce görülmeyen Batı sınırlarına doğru yol alıyor. Oyuncular özel yaratıklar ve yeni karakterlerin bulunduğu canlı ve reaktif bir dünyayı keşfediyor. Bu dünyayı tehdit eden RDA kuvvetlerini püskürtmek de oyuncuların görevleri arasında yer alıyor.”

Oyun tamamen yeni nesil konsollar için hazırlanmış gibi görünüyor. Frontiers of Pandora PC, PS5, Xbox Series X / S’in yanı sıra Google Stadia ve Amazon Luna gibi bulut servislerinde oyuncularla buluşacak.

Avatar: Frontiers of Pandora, Ubisoft’un üzerinde çalıştığı tek bilimkurgu evreni değil. Şirket daha önce de açık dünyaya sahip bir Star Wars oyunu geliştirdiğini açıklamıştı. Bu oyun da Massive tarafından hazırlanıyor.

İLGİLİ HABERLER