Eğlence

“Avatar: Frontiers of Pandora” yıl sonunda bizlerle

Yüksek beklentilerle karşılanan Ubisoft’un Avatar: Frontiers of Pandora adlı video oyunu, 7 Aralık’ta çıkıyor. Ubisoft, pazartesi günü gerçekleştirdiği Ubisoft Forward etkinliğinde bunu duyurdu. Cameron’un hit film serisine yeni bir video oyunu katkısı olan bu oyun, birinci kişi aksiyon-macera deneyimine yeni bir bakış sunuyor. Renkli Pandora dünyasını bir Na’vi olarak keşfetmenin yanı sıra, gökyüzünde serbest düşüş yaparken silah sıkmak gibi farklı deneyimler de sizleri bekliyor.

Avatar: Frontiers of Pandora, yepyeni bir hikayeye sahip birinci kişi aksiyon-macera deneyimidir. “Bu yeni, bağımsız hikayede, daha önce hiç görülmemiş Pandora’nın Batı Sınırı’nda bir yolculuğa çıkın” diye belirtiyor oyunun web sitesi. “Benzersiz yaratıkların ve yeni karakterlerin yaşadığı, canlı ve tepkisel bir dünyayı keşfedin ve onu tehdit eden ciddi RDA güçlerine karşı durun.” Ayrıca, bir arkadaşınızla çevrimiçi co-op’ta tam hikayeyi oynayabileceksiniz.

Ubisoft, 6 dakikalık bir videoda bazı ek oyun içi görüntüler paylaştı.

Avatar: Frontiers of Pandora hakkında daha fazla bilgi edinmek için uzun bir süredir bekliyoruz. Ubisoft, oyun için ilk fragmanı 2021 Haziran’ında paylaşmıştı ve oyunun aslında 2022’de, belki de Aralık 2022’de Avatar: Suyun Yolu filmiyle aynı zamana denk gelecek şekilde, çıkması planlanıyordu. Ancak Ubisoft, “mükemmel bir şeylerle gelmek” için oyunu Temmuz ayında erteledi, dedi CEO Yves Guillemot bir kazanç raporu toplantısında.

Oyun, PlayStation 5, Xbox Series X / S ve PC’de çıkacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER