Teknoloji

Asus ZenWatch 2 Avrupa’da makul bir fiyatla satışa sunulacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus-zenwatch-2-010615

Asus ZenWatch 2, bundan üç ay önce Asus’un Computex etkinliğinde görücüye çıkmıştı. Şirketin IFA 2015 kapsamında düzenlediği etkinlikte Asus ZenWatch 2, küresel takipçi kitlesinin karşısına geçti. Asus, Android Wear işletim sistemli saatinin Avrupa’daki satış fiyatını da etkinlikte duyurdu.

Saatin 45 mm.’lik 1.45 inç ekranlı modeli 149 avro, 49 mm.’lik 1.6 inç ekranlı modeliyse 169 avrodan satılacak. Orijinal ZenWatch’un en iyi fiyatlı Android Wear saatlerinden biri olduğu göz önüne alınınca Asus’un yeni modelde de bu unvanı korumayı istediği görülüyor.

Her iki ZenWatch 2 modelinde de AMOLED ekran, Bluetooth 4.1 ve Wi-Fi desteği, Snapdragon 400 işlemci, 512 MB RAM ve 4 GB dahili hafıza bulunuyor. Asus ZenWatch 2 için iki günlük bir pil ömrü taahhüt eden şirket, yeni manyetik şarj konnektörü sayesinde 36 dakika içinde yüzde 50’lik bir şarj sağlanabildiğine dikkat çekiyor.

Asus ZenWatch 2 gümüş, kırmızı altın ve tunç kasa rengi seçenekleri ve farklı kayış seçenekleriyle potansiyel müşterilerinin karşısına çıkacak. Kullanıcılar kişiselleştirme araçları sayesinde kendi özel arayüzlerini oluşturabilecek. Asus ZenWatch 2, ekim ayında küresel çapta satışa sunulacak.

İLGİLİ HABERLER