Teknoloji

Asus ZenFone Max Pro M2 11 Aralık’ta gözler önüne çıkacak

Asus ZenFone Max Pro M1, ilkbaharda tanıtılmış ve sonbahar itibarıyla ülkemizde de satışa sunulmuştu. ZenFone Max Pro M1 “taze” sayılabilecek bir telefon olsa da, Asus cihazın halefini de hazırlamış gibi görünüyor. Asus ZenFone Max Pro M2 adını taşıması beklenen ve bir oyun telefonu olarak konumlandırılacağı anlaşılan yeni akıllı telefonunu 11 Aralık’ta tanıtacak.

Tanıtım tarihi ve cihazın bir oyun telefonu olarak konumlandırılacağı, Asus’un Endonezya ofisi tarafından yapılan bir Twitter paylaşımı sayesinde ortaya çıktı. Asus’un oyun endüstrisindeki uzmanlığını göz önüne alınınca şirketin oyun telefonu portföyüne bir cihaz daha ekleme isteği kulağa pek şaşırtıcı gelmiyor.

asus zenfone max pro m2ZenFone Max Pro M2’ye ait olduğu söylenen küçük bir taslak görseli de XDA Developers tarafından yayınlandı. Söz konusu görselde göze çarpan en önemli unsur, ekranın üstündeki çentik oluyor. ZenFone Max Pro M1’in ekranının üstünde çentik bulunmuyor.

Asus ZenFone Max Pro M2 Snapdragon 660 taşıyacak

Daha önceki sızıntılara göre, Asus ZenFone Max Pro M2 Qualcomm Snapdragon 660 yonga seti taşıyacak. Bu yonga setine 4 veya 6 GB RAM eşlik edecek. Üç lensli bir arka kamera modülüne sahip olacağı söylenen telefonun kutusundan Android Oreo işletim sistemiyle çıkması bekleniyor. Android Pie’ın var olduğu bir ortamda yeni bir telefonun kutusundan Android Oreo ile çıkmasının biraz üzücü olduğunu söylemek gerekiyor. ZenFone Max serisinin tüm üyelerinde olduğu gibi, ZenFone Max Pro M2’de de büyük bir pilin yer almasına kesin gözüyle bakılıyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER