Teknoloji

Asus Zenfone 7 serisinin tanıtım tarihi belli oldu

asus zenfone 7 pro

Asus Zenfone 7 serisinin tanıtım tarihi için beklenen duyuruyu yaptı. Yeni telefonlar 26 Ağustos’ta gerçekleştirilecek tanıtım etkinliğinde gözler önüne çıkacak. Tayvan’da gerçekleştirilecek etkinlik Asus’un YouTube kanalında canlı olarak yayınlanacak ve Türkiye saatiyle 09.00’da başlayacak.

Etkinlikte Zenfone 7’nin standart ve Pro versiyonlarının tanıtılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Standart versiyonda Snapdragon 865, Pro versiyonda ise Snapdragon 865 Plus işlemcinin bulunması bekleniyor.

Her iki telefonda da motorlu döndürülebilir kameraların bulunması öngörülürken, tanıtım için hazırlanan görsel de dört sensörlü bir kamera sistemini işaret ediyor.

Asus Zenfone 7 ve Zenfone 7 Pro daha önce bir kernel kaynak kodunda görülmüştü. Zenfone 7 aynı zamanda Snapdragon 865 işlemci ve 16 GB RAM ile Geekbench testinden geçmişti. Telefonların özelliklerinin geri kalan kısmı bilinmezliğini koruyor. Ancak önümüzdeki hafta yapılacak tanıtımla birlikte cihazın üstündeki sır perdesi de kalkmış olacak.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER