Manşetler

Asus ZenFone 6 tanıtımı canlı yayın: Ne zaman ve nasıl izlenir?

asus zenfone 6 tanıtımı
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

OnePlus 7 ve OnePlus 7 Pro modellerinin tanıtılmasından sadece günler sonra, bir başka amiral gemisi telefonu görmeye hazırlanıyor. Bu seferki telefon Asus’tan geliyor. Asus ZenFone 6’nın gelişinin haberi, birkaç aydır Tayvanlı şirket tarafından veriliyordu. Bu akşam saatlerinde İspanya’nın Valensiya şehrinde düzenlenecek bir etkinlikte yeni Android telefon ile tanışacağız.

Asus ZenFone 6 tanıtım etkinliği ne zaman?

Bugün, 16 Mayıs 2019 Perşembe. Etkinlik Türkiye saatiyle 21.00’de başlayacak. Etkinliğin yaklaşık 1 saat kadar sürmesi bekleniyor.

Geçen yıl MWC 2018’de duyurulan Asus ZenFone 5 lansmanı epey dolu geçmişti. Biz de bu etkinliği yerinden takip etmiş, hatta YouTube canlı yayını ile takipçilerimize aktarmıştık. ZenFone 5 donanım bakımından epey güçlüydü. Asus’un o çizgiyi sürdüreceğini düşünüyoruz. Umarız, yazılım tarafında da memnun edici gelişmeler görürüz.

Şimdi Asus ZenFone 6 ile tanışıyoruz. Bu cihazın 5000 mAh gibi yüksek kapasiteli bir pile sahip olması bekleniyor. Ayrıca kamera ve içerideki diğer donanım bileşenleri bakımından da iyileştirilmiş bir telefon görmeyi bekliyoruz.

Asus ZenFone 6 tanıtımı nasıl izlenir?

Yeni Asus telefonunu merak ediyor musunuz? Asus’un resmi web sitesinde etkinliğin canlı yayınlanacağı belirtiliyor. Bu bağlantıda gün içinde canlı yayın izleme penceresini görebilirsiniz.

Ne yazık ki, şu an için ZenFone 6 tanıtımının YouTube veya Twitter gibi diğer platformlarda canlı yayınlanacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Eğer o yönde bir gelişme olursa, bunu da burada paylaşacağız.

İLGİLİ HABERLER