Teknoloji

Asus ZenFone 5’i 27 Şubat’ta tanıtacak

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

asus zenfone 5 tanıtım mwc 2018Asus geçtiğimiz eylül ayında, ZenFone 5 serisinin 2018’in birinci çeyreğinde çıkabileceğini söylemişti. Şirket, bu tahminini boşa çıkarmadı. ZenFone 5’in resmi tanıtım tarihi verildi. Asus, 27 Şubat’ta, MWC 2018 kapsamında Barselona’da bir etkinlik düzenleyerek yeni Android telefon serisinin duyurusunu gerçekleştirecek.

Yeni telefonlar ZenFone 4 serisinin üyeleri tanıtıldıktan sadece altı ay sonra ortaya çıkmış olacak. Üstelik ZenFone 4 serisi üyeleri Türkiye’de sadece birkaç aydır piyasada bulunuyor. İlk ZenFone 4 serisi üyeleri ağustos ayında tanıtılmış, bunu eylül ayında tanıtılan yeni modeller izlemişti.

Dedikodular ZenFone 5 serisi içinde başlangıçta en az üç yeni cihazın tanıtılacağını işaret ediyor. Bu cihazlar ZenFone 5, ZenFone 5 Lite ve büyük boyutlu pile sahip olacak ZenFone 5 Max şeklinde sıralanıyor. Etkinlik tanıtım görseline bakıldığında, bu telefonların Snapdragon yongasetlerle geleceği görülüyor.

Etkinlik Türkiye saatiyle 21.30’da gerçekleştirilecek. Asus CEO’su Jerry Chen, Mobil İş Birimi Genel Yöneticisi Bryan Chang ve Sistem İş Grubu Küresel Pazarlama Şefi Marcel Campos da etkinlikte hazır bulunacak.

İLGİLİ HABERLER