Teknoloji

Asus Zen AiO 27 telefonları kablosuz olarak şarj edebilecek

asus zen aio 27

Asus Zen AiO 27 adını taşıyan yeni masaüstü bilgisayarını tanıttı. Adından da anlaşılabileceği üzere, 27 inç büyüklüğünde bir ekran taşıyan bilgisayar, 4K çözünürlük sunuyor.

Bilgisayarın dikkat çekici yönü olarak ise ekranının alt kısmının aynı zamanda bir kablosuz şarj ünitesi olarak kullanılabilmesi öne çıkıyor. 7.5W gücündeki ünite ile Qi kablosuz şarj standardını destekleyen telefonların pilini doldurmak mümkün oluyor.

Sadece bir monitörden oluşan bilgisayarları satın alanlar için masa düzeni de önemli faktörler arasında bulunuyor. Bu nedenle aynı zamanda kablosuz şarj imkanı da sunan bir çözümün kullanıcıları etkileme ihtimali yüksek görünüyor.

asus zen aio 27Zen AiO 27, teknik açıdan kuvvetli bir cihaz olarak tanımlanabilir. Sekizinci nesil Intel Core i7-8700T işlemci, Nvidia GTX 1050 ekran kartı, 16 GB RAM, 2 TB sabit disk ve 512GB PCIe SSD bilgisayarın özellikleri arasında bulunuyor. Girişler konusunda da çekingen davranmayan Asus, çok sayıda seçenek sunuyor. Thundebolt 3 girişi, üç adet USB 3.1 Type-A girişi, USB 2.0 girişi, HDMI giriş ve çıkışları ile Ethernet girişi Zen AiO 27’de kullanıcıları bekliyor.

Asus Zen AiO 27 Amazon Alexa desteği de sunuyor

Asus Zen AiO 27, Amazon Alexa için de destek sunuyor. Buna ek olarak, IR kamera sayesinde Windows Hello‘dan yararlanmak da mümkün oluyor. Zen AiO 27, ABD’de 1999 dolarlık fiyat etiketiyle satışa sunuldu.

İLGİLİ HABERLER