Teknoloji

Asus ROG Phone 2 ekranıyla oyuncuların ihtiyaçlarına ynaıt verecek

asus rog phone 2

Asus ROG Phone 2 için oklar önümüzdeki temmuz ayını işaret ediyor. Asus’tan kesin çıkış tarihi konusunda somut bir bilgi verilmese de, şirket oyunculara yönelik akıllı telefonunun bazı özelliklerini şimdiden açıklıyor. Tayvanlı üreticiden gelen son açıklama da, telefonun önemli özelliklerinden birini gözler önüne seriyor.

Tencent Games ile birlikte geliştirdiği yeni dövüş oyunu Under the One Man’i duyuran Asus, yeni oyunla birlikte ROG Phone 2’nin 120 Hz yenileme oranına sahip bir ekran taşıyacağını da açıkladı. 120 Hz yenileme oranı, ekranın saniyede 120 defa yeni görüntülerle yenileneceği anlamına geliyor. Bu özellikle oyunların pürüzsüz biçimde oynanabilmesi için büyük önem taşıyor. Yenileme oranının yüksekliği sayesinde oyuncular rekabet koşullarında hızlı refleksler sergileyebiliyor.

ROG Phone 2, 120 Hz yenileme oranıyla akıllı oyun telefonu pazarındaki önemli rakipleri Razer Phone ve Razer Phone 2 ile aynı çizgiye yerleşmiş olacak. Razer’ın akıllı oyun telefonları da 120 Hz yenileme oranına sahip ekranlar taşıyor.

Asus ROG Phone 2 hakkındaki diğer detaylar şu an için belirsizliğini koruyor. Bu detayların da temmuz ayında gerçekleşmesi öngörülen tanıtım etkinliğiyle birlikte gün yüzüne çıkması bekleniyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER