Teknoloji

Asus ProArt StudioBook Pro 15 ile profesyoneller için hafif ve güçlü bir seçenek

asus proart studiobook pro 15
Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

Asus ProArt StudioBook Pro, adında geçen iki “Pro” terimiyle gerçekten de profesyonellere hitap eden bir ürün olduğunu açık şekilde belli ediyor.

Şaka bir yana, bu dizüstü bilgisayar sahip olduğu özelliklerle gerçekten de çalışanların ilgisini çekecektir. Intel Core i7-9750H işlemci, 48 GB’ye kadar RAM seçeneği, Nvidia Quadro RTX5000 GPU gibi başlıca donanım özellikleri bulunuyor. Eğer güçlü donanım barındıran bir model istiyorsanız, Asus StudioBook Pro 15 tüm ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.

Asus, içinde barındırdığı güçlü donanıma rağmen StudioBook Pro 15’in StudioBook serisinin en kompakt modeli olduğunu söylüyor. Bu hafif makine 2 kilogramın altında bir ağırlığa sahip. Boyutları ise 35.99 x 25.20 x 1.88 cm.

Asus StudioBook Pro 15 bağlantılar açısından da zengin

Adından da anlaşılacağı üzere, IPS ekran 15.6 inç köşeden köşeye uzunluğa sahip. Çözünürlük de en fazla 3840 x 2160 piksel değerine ulaşıyor. Ancak dikkat çekmek gerekir ki, yenileme hızı 60 Hz ile sınırlı. Müşteriler StudioBook Pro 15’i tercih ettikleri takdirde geniş yelpazeye yayılmış port seçeneklerine de sahip olacaklar. Bunların arasında kulaklık ve mikrofon jakları, iki adet Gen 1 USB-A 3.1 portu, bir adet Gen 2 USB-A 3.1 portu, 1 adet USB-C portu, RJ45 LAN girişi ve son olarak HDMI portu bunların arasında yer alıyor.

76Wh kapasiteli pil, 2 TB SSD, altı ısı borulu ve dört soğutuculu soğutma sistemi ile oldukça güçlü bir makine karşımızda duruyor. Tabii ki, bu kadar yüksek donanım yüksek bir fiyatla geliyor. Asus StudioBook Pro 15’in başlangıç fiyatı yurt dışı için 3999,99 dolar olarak belirlenmiş.

İLGİLİ HABERLER