Manşetler

ASUS 6 inç 1080p HD ekranlı FonePad Note’u tanıttı

ASUS, Tayvan’da düzenlenen Computex 2013 fuarında 6 inç’lik 1080p ekranına sahip yeni cihazı FonePad Note’u tanıttı. IPS+ ekrana sahip olan ve Android 4 işletim sistemiyle çalışan bu tabletin net olarak hangi Android sürümüyle yüklü geleceği bilgisi verilmedi.

asus-fonepad-note-6-inc-030613

Geçtiğimiz şubat ayında Mobil Dünya Kongresinde tanıtılan FonePad’e görünüş açısından epey benzeyen bu tablet daha yüksek çözünürlüklü ekranı, çift hoparlörü ve kapasitif kalemiyle dikkat çekiyor. ASUS CEO’su Jonney Shih cihazın kapasitif kalemle kullanımı kolaylaştıracak çeşitli yazılımlarla yüklü geleceğine dikkat çekti. Bu demek oluyor ki, çeşitli not alma ve çizim uygulamaları da ASUS FonePad Note içinde yer alacak.

ASUS’un diğer FonePad ürünleri gibi, FonePad Note da dahili 3G mobil şebeke desteğine sahip olacak. Üstelik bu destek sadece veri iletişimi için değil, sesli iletişim için de kullanılabilecek. 1.6 GHz Intel Atom Z2560 Clover Trail işlemci, 2 GB RAm ve 8 megapiksel arka kamera gibi teknik özellikler de bu cihazın teknik özellikleri arasında bulunuyor.

İlgili >> EngadgetThe Verge

[Görsel – Engadget]

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER