Eğlence

Aşk 101 için Netflix’ten yeni fragman – Video

aşk 101

Netflix‘in katalogundaki orijinal Türk dizilerine bu ay itibarıyla bir yenisi daha ekleniyor. Çekimleri uzun süre önce başlayan Aşk 101, 24 Nisan’da ilk sezon bölümleriyle Netflix abonelerinin karşısına çıkacak. Daha önce dizi için iki fragman yayınlayan Netflix, Aşk 101’in resmi fragmanını izleyicilerle paylaştı.

Yapımcılığını Ay Yapım’ın üstlendiği dizinin senaryosunun altında Meriç Acemi’nin imzası bulunuyor. Yönetmen koltuğunda ise Ahmet Katıksız ve Deniz Yorulmazer oturuyor. Aşk 101’in oyuncu kadrosunda ise Pınar Deniz, Kubilay Aka, Mert Yazıcıoğlu, Alina Boz, Selahattin Paşalı, İpek Filiz Yazıcı ve Kaan Urgancıoğlu gibi oyuncular yer alıyor.

Aşk 101’in konusu ise Netflix tarafından şu şekilde anlatılıyor: “1998 yılında geçen ve günümüze uzanan Aşk 101; okula devam edebilmek için en sevdikleri öğretmenlerini okulda tutmak üzere plan yapan 17 yaşında bir grup asi gencin hikayesini konu alıyor. Öğretmenlerini yeni basketbol koçlarına aşık etmek üzere işe koyulduklarında ise asıl kendileri aşkı keşfetmeye başlarlar. Çıktıkları bu yolculukta birbirleri hakkında bildiklerinden çok daha fazla ortak noktaları olduğunu, beraberken ne kadar güçlü olduklarını ve sevginin zorla var edilemeyeceğini fark ederler.”

Aşk 101, Netflix’in Türk orijinal dizisi yolcululuğunda üçüncü adım olarak değerlendirilebilir. Şirket daha önce Hakan: Muhafız ve Atiye’yi izleyicilerle buluşturmuştu. Belgesel dizi Rise of Empires: Ottoman da Netflix’in Türkiye merkezli yapımları arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER