EğlenceManşetler

Arzu Film Türk sinemasının unutulmaz klasiklerini HD kalitesinde YouTube’da yayınlıyor

Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler, Bizim Aile, Gülen Gözler, Şekerpare, Salak Milyoner, Köyden İndim Şehire, Sultan, Arabesk… Bunlar Türk sinemasının unutulmaz klasikleri arasında yer alıyor ve çoğunuz bu filmlere denk geldiğinizde büyük bir ihtimalle ekran başından kalkamıyorsunuz.

Sinemanın usta yönetmenlerinden Ertem Eğilmez’in ve O’nun yapım şirketi Arzu Film’in imza attığı bu filmleri şimdiye kadar YouTube’da birçok kullanıcının kanalında gayriresmi şekilde görmüştük. Ancak şimdi bu filmler bizzat sahibi tarafından YouTube’da tam uzunlukta yayınlanıyor.

Arzu Film’in açtığı YouTube kanalında yukarıda saydığımız filmlere ek olarak sinemamızın klasik hâlini almış filmlerinin tamamını kesintisiz şekilde izleyebilirsiniz. Üstelik filmlerin hepsi Full HD kalitesine çıkarılmış. Böylelikle istediğiniz filmi yüksek ses ve görüntü kalitesinde izleme fırsatı bulacaksınız. Ancak film içinde çeşitli aralıklarla reklamlar görmeye de katlanmak zorundasınız.

Bu arada filmlerin YouTube’da Full HD kalitesinde yayınlanıyor olması; YouTube erişimine sahip Smart TV’ler, Apple TV’ler veya Chromecast aracılığıyla bu filmlerin TV ekranında da izlenebileceği anlamına geliyor.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER