Teknoloji

Apple Watch Ultra 3 neredeyse değişiklik olmadan gelecek

apple watch ultra 2 apple watch ultra 3

Ming-Chi Kuo, Apple ürünleriyle ilgili isabetli analiz ve öngörüleriyle tanınıyor. Ünlü analistin Apple Watch Ultra 3 hakkındaki en son raporu ise akıllı saati bekleyenleri biraz üzecek türden.

Apple’ın Watch Ultra 3’ü önümüzdeki sonbaharda tanıtması bekleniyor. Daha önce çıkan haberlerde Apple’ın bu yıl yeni bir Watch Ultra çıkarmayabileceği de iddia edilmişti. Ancak Kuo’nun raporu, bunun ihtimal dahilinde olmadığını gösteriyor.

Yeni Watch Ultra’nın teknik ve donanım bakımından geçtiğimiz yıl çıkan Watch Ultra 2’den pek farklı olmayacağı söyleniyor. Kuo’nun paylaşımına göre, Watch Ultra 3’te donanımsal anlamda “neredeyse hiç” yükseltme olmayacak.

Apple Watch Series 10 tarafında ise aksine kapsamlı bir değişim bekleniyor. Bu saatin Apple Watch X adıyla sunulabileceği söyleniyor. Apple Watch Series 10’un daha ince bir kasa ve manyetik kayışlarla geleceği iddia ediliyor. Kan basıncı algılama ve uyku apnesi tespiti özelliklerinin ise Watch Ultra 3’te de mevcut olması bekleniyor. Ancak tasarımı itibarıyla Watch Ultra 3’ün Ultra 2’den farklı olmayacağı açıkça belirtiliyor.

Apple Watch Ultra 3 ile birlikte Watch SE 3 de tanıtılabilir

Sonbaharda Apple’ın Watch Series 10, Watch Ultra 3 ile birlikte yeni bir Watch SE de tanıtması muhtemel görünüyor. Çünkü şirket 2020’de ilk Watch SE’yi tanıttıktan iki yıl sonra Watch SE 2’yi tanıtmıştı. Bu yıl da üçüncü nesil Watch SE’nin resmiyet kazanması sürpriz olmayacaktır.

İLGİLİ HABERLER