Teknoloji

Apple Watch interaktif galeri ile kendi kombinasyonlarınızı yapın

Teknoblog içeriklerine Google Haberler’de abone olun:

apple watch interaktif galeri

Apple çıkardığı yeni bir web tabanlı araç ile Apple Watch için var olan tüm kasa, kayış ve kadran kombinasyonlarını deneme fırsatı veriyor. Bu, muhtemel yüzlerce çeşidi olan bir saat için memnuniyet verici, hatta biraz da geç kalmış bir olarak nitelendirilebilir. Aslında bazı farklı web siteleri Apple’dan önce benzer şekilde karıştır-eşleştir tarzı araçları geliştirmeye girişmişlerdi, ancak Apple’ın bu işe el atması ve kendi interaktif galerisini geliştirmesiyle birlikte onlara pek gerek kalmadı gibi görünüyor.

Yeni kişiselleştirme aracı fazlasıyla basit şekilde çalışıyor; sunulan arayüz üzerinde tasarımları ve diğer unsurları tıklayıp sürükleme veya kaydırma fırsatı sunuyor. İnteraktif galeri sayesinde Uzay Grisi Alüminyum Kasanın Naylon Örme Altın/Kırmızı Kordon ile nasıl duracağını gözlerinizle görebilir, böylelikle bir Apple Mağazasından veya Online Mağazadan satın almadan önce son kararı daha rahat şekilde verebilirsiniz.

Ne var ki, Apple’ın hazırladığı Apple Watch İnteraktif Galeri kasa, kayış, kadran kombinasyonunu yaptıktan sonra satın almak için devam etmeye imkan tanımıyor. Apple Watch satın alma ekranına gitmeli ve buradan kombinasyonunuza uygun seçimleri yeniden yapmalısınız. Belki ilerleyen zamanlarda Apple’ın galeriyi daha da geliştirdiğini ve doğrudan saat satın almaya imkan tanıdığını görebiliriz.

Apple Watch interaktif galeri Türkiye’ye özel Apple web sitesinde de çalışıyor. Buradan devam ederek galeriyi görüntüleyebilirsiniz.

İLGİLİ HABERLER