ManşetlerSatın Alma Rehberi

Apple’dan Sevgililer Günü için özel hediye önerileri

apple sevgililer günü hediye önerileri

Eğer Sevgililer Günü hediyesini son haftaya bıraktıysanız, hâlâ iyi bir hediye seçmek için zamanınız var. Apple fotoğraftan sağlığa, müzikten eğlenceye; sevdiğinize hitap edecek tüm hediye seçeneklerini Apple’da bulabileceğinizin altını çiziyor.

Fotoğraf çekmeyi seven bir sevgiliniz varsa, ona bir iPhone 12 hediye edebilirsiniz. Selfie çekmekten vazgeçemeyenlere, panorama düşkünlerine ve portre meraklılarına iPhone 12’nin kamera sistemi birçok imkanı sunuyor. Apple’ın fotoğrafçılıkla ilgili olarak sunduğu tüm hediye önerilerine bu bağlantıdan göz atabilirsiniz.

Apple Watch da güzel bir sevgililer günü hediyesi olacaktır. Hareket takipçilerinden uyku takipçilerine, patikalara çıkanlardan koşu bandından inmeyenlere, sağlıklı yaşam ve fitness tutkunu herkesin nefesini kesecek bir hediye olarak Apple Watch gösterilebilir. Apple’ın sağlıklı yaşamla ilgili olarak sunduğu hediye tavsiyelerine bu bağlantıdan göz atabilirsiniz.

Müzik hayatın en güzel renklerinden bir tanesi ve birçok insan müzik dinlemeyi çok sever. Masalarını bateri yapanlara, görünmez gitarlarıyla solo atanlara ve o sihirli melodiyi arayan tüm müzikseverler için AirPods mükemmel bir hediye olacaktır. Apple’ın müzikle ilgili hediyeler önerilerine bu linkten göz atabilirsiniz.

iPad de yaratıcı ruhlu sevgililere verilebilecek en güzel hediyelerden bir tanesi olarak gösterilebilir. Renklere hayat veren ve hayata renk katan herkesin yaratıcılığını iPad ile daha da zenginleştirebilirsiniz. Üstelik hediyelerinizi ücretsiz lazer baskıyla kişiselleştirebilirsiniz. Apple’ın yaratıcılıkla ilgili hediye tavsiyelerine bu linkten göz atabilirsiniz.

Film düşkünleri, dizi maratoncuları, belgesel meraklıları ve evde keyifli vakit geçirmek isteyenler için Apple TV harika bir seçenek olabilir. Sevgilinizle evde geçirdiğiniz zamanlarda Apple TV üzerinden filmler veya diziler izleyebilirsiniz. Eğlence ile Apple hediye tavsiyelerine bu linkten göz atabilirsiniz.

Teknoblog’u XFlipboard, Google Haberler ve Instagram‘da takip et!

İLGİLİ HABERLER