Teknoloji

Apple OS X 10.10.3’ün herkese açık beta sürümünü yayınladı

os-x-yosemite-10-10-3-beta-030315

Apple, yeni Fotoğraflar uygulamasını da barındıran OS X 10.10.3’ün herkese açık beta sürümünü yayınladı. Apple’ın beta programına katılarak OS X Yosemite’ye herkesten önce erişen kullanıcılar, Mac App Store’da güncellemeler sekmesine tıklayarak OS X 10.10.3’ü indirebilecek.

Daha önce Apple’ın beta programına kayıt olmayanlar ise Apple’ın web sitesi aracılığıyla kayıt işlemini gerçekleştirip OS X 10.10.3 betasına sahip olabilecek. Ancak bu noktada kullanıcıların tekrar OS X 10.10.2’ye dönmek gibi bir şanslarının bulunmadığını belirtmek gerekiyor. Beta sürümü kullanılan ana makineye yüklemenin tavsiye edilmediğini de hatırlatmakta fayda var.

OS X 10.10.3’ün beta sürümünü yükleyenler, Apple’ın yeni Fotoğraflar uygulamasını da herkesten önce deneme şansına sahip olacak. Uygulama henüz son halini olmamış olsa bile, kullanıcılara iPhoto ve Apperture’dan kurtulmaya hazır olup olmadıkları konusunda fikir vermesi bekleniyor. Apple OS X 10.10.3 ile Mac kullanıcılarına yeni his simgeleri de sunarken, çift aşamalı doğrulama sisteminden faydalanan Google kullanıcılarına da giriş kolaylığı sağlıyor.

İLGİLİ HABERLER