Eğlence

Apple Music’in ilk özel şarkısı Pharrell Williams’tan geldi

Apple’ın çevrim içi müzik servisi Apple Music, 30 Haziranda faaliyete geçecek. Şirket yeni servisinin tanıtımını da yine müzikle yapmaya hazırlanıyor. Ünlü müzisyen Pharrell Williams’ın Freedom adını taşıyan şarkısı, Apple Music’in yayına başlamasıyla birlikte servis üzerinden dinlenebilecek. Halihazırda Pharrell Williams’ın sosyal medya hesapları aracılığıyla tanıtımını yaptığı şarkıya, en azından belli bir süre için, diğer çevrim içi müzik servislerinden erişim mümkün olmayacak.

Freedom’ın beğenilmesi durumunda Apple Music, kuvvetli bir reklam aracı elde etmiş olacak. Yayınlanan reklamlarda Freedom ”Pharrell Williams’ın yeni şarkısı” olarak lanse edilse de, özü itibarıyla bir reklam aracı niteliği taşıyor. Freedom’ın ilk olarak Apple Music içinde kurulan ve dileyen herkesin dinleyebileceği Beats 1 isimli radyo istasyonunda çalınması bekleniyor.

FREEDOM. JUNE 30TH APPLE MUSIC

POSTED BY PHARRELL WILLIAMS ON TUESDAY, 23 JUNE 2015

Galanın ardından ise şarkının Apple Music’in ”Connect” isimli üyelere özel bölümüne taşınması muhtemel gözüküyor. Şarkının bir abonelik duvarının arkasında hit mertebesine erişip erişemeyeceği de müzik endüstrisi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor.

İLGİLİ HABERLER